tisdag 22 oktober 2013

Färdiga UFO:s

Har rensat upp lite bland mina UFO:s (unfinishedobjects) och gjort klart lite projekt, bland annat en tillhörande mössa till min soya halsduk som jag gjorde klart förra året..





Köpte garnet på netto och det kan jag rekommendera, så mjukt och skönt! Jisses kos, det är som att ha en gosekatt att krama hela tiden!! Hehe..





Bilderna blev inte de bästa( som vanligt).. Garnet är ju faktiskt grannare i verkligheten!!.. (Får fotta i dagsljus istället så det kommer till sitt rätta "jag"...
Väldigt färgglatt men det kan man behöva ibland!! Passar faktiskt till allt!! Mönstret till halsduken är påfågel men det funkade inte till mössan så hittade det i den nya stickboken jag köpt!
Så roligt att ha i sin bokhylla att bara plocka fram när man vill ha nåt mönster!!


Passade på att köpa vantboken oxå som två bloggerskor har knåpat ihop! Inte dåligt alls!! De är sååå duktiga och vackra mönster och tillhörande bilder!!



Har oxå äntligen blivit klar med den andra strumpan men garnet räckte inte fllt ut så det blev til att plocka fram nåt liknande, fast detta fick bli uppnystat först för att sen pryda tån med merino ull, mjukt och skönt fast det är aloe vera i det andra garnet så det är nästan lika mjukt..


 Men lätt att hålla reda på höger o vänsterfot nu iaf, hehe!!



Må gott o ToodeLoo !! =)


lördag 12 oktober 2013

Grattis kort och album

Så då var det dax att visa upp lite kort och album som jag inspirerats av att göra av en lätt tutorial.. Men först två 3D kort till barnens kusiner...


Sen till de roliga albumen.. Har gjort 3 hitills och kan säga att den sista gick väldigt fort att göra när man väl fått in rutinen ..  Mycket skoj, inte så mycket pappersåtgång. 2 mönster o 1 cardstock..Perfekt!














Jag ska ge bort de som kombinerat grattis och fotoalbum... Som sagt perfekt!

Må gott och ToodeLoo =)







fredag 4 oktober 2013

Färdig....

 Har visat innan att jag fick Eskimo garn av min syster till en tröja lr nåt. Tog tid innan jag visste vad jag skulle sticka  men hittade ett mönster som jag haft en bra tid som man egentligen skulle ha sirdar garn till men gick lika bra med detta.. Fick köpa till 3 xtra nystan bara men det var nästan samma färgbad så det gick bra..  Här är den nästan färdig .


Igår blev jag klar med det sista men denna gången orkade jag inte blocka den så det fick vara.. En knapp från mormors knapplåda och Voilá!! Så var den klar..
Den ser nästan ut som en barnkofta men den ska sluta vid byxlinningen och det gör den ..passade Perfekt lr (precis) kan man oxå säga...



Det blir inga kanelbullar för mej idag så kan man oxå uttrycka sej, hehe..

Idag för fyra år sedan föddes Bianca min systerdotter så i paketet lade jag ner 4 stickade kanelbullar oxå.. Håll nu tummen för att det kommer fram idag...

Ha det nu riktigt skönt  i solen för det ska det vara nu ett tag till, soligt o underbart med dessa vackra skimrande färgglada löv som vi har nu.. Jag gillar verkligen hösten.. så  bara njuuuuut!!!..

Må gott!

ToodeLoo  =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...