fredag 21 november 2014

3 st minialbum

Lärde mej små nättare album tidigare i år som jag sedan gjorde två album till, de mörka.. Roliga att göra faktiskt..och så här blev resultatet!!















Har en blandning av Tim Holtz papper och primas..
















Önskar er all en trevlig helg!

ToodeLoo !!!

torsdag 13 november 2014

Uggleljus..




Fick vackra servetter av en vän som vet att jag är TOKIG i ugglor så ville göra nåt med dem då..

Har prövat smälta in servett på ljus tidigare med embossingfön , gick inte så där jättebra. Men så sade någon att det gic precis lika bra om inte bättre med decopaugelim så sagt och gjort  så köpte jag mej modge podge(nåt liknande) och voila så var ett uggle ljus gjort..







Servetten förljer med ljuset efterhand men man får hjälpa det lite på traven så går det lättare..

 ToodeLoo =)

Må gott













lördag 8 november 2014

Grattis kort

Om man har småpåsar och inte vet vad man kan ha dem till förutom godis och till album så kan man ju altra dem till små gort och göra en hälsning där inne som en flärp för att sen bli till en liten penga gömma om man vill...Har gjort det med dessa , roligt, fint och praktiskt..Eller vad tycker ni ?

Må gott , själv ska jag kurera mej från migrän from hell... ToodeLoo  =)

måndag 3 november 2014

Perumössa (igen )

 Nu har ni nog tänkt tanken, stickar hon inte mer?? Jo emellan "varven" gör jag det, precis klar med en ny perumössa till mej själv denna gången, så skönt med öronlapparna, skyddar de kalla kinderna .
..



  Annars går den mesta tiden tilll scrap som inte kan väntas på sig och en broderad julkalender so  jag MÅSTE prioritera nu så den hinner ble klar dör nu är det bra en månad kavar o så är det snart jul igen! HJÄLP.... Vart tar tiden vägen , går så fort men jaja man får göra det bästa av det.

Må då gott där ute och har ni vinterkläder, mössa vantar halsdukar ni inte använder, snälla skänk till stadsmissionerna så kan de förmedla till de hemlösa så inte de heller går kalla och frusna nu i höst , för det är nu de behöver dem inte på julafton!!

TodeLoo =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...