onsdag 29 april 2015

Birthday cards

Ibland händer de att jag skickar kort till okända folk som vill ha födelsedagjort och då är det bra att göra ett gäng, så det gjorde jag en dag.


 Sen var jag med på en utmaning där man skulle ha minst 10 dekorationer,  guld och turkos och namnet Miia. ..Tänkte det går aldrig men det gick, vann dock inte men himla nöjd blev jag själv att jag vågade utmana mej själv!!




Må gott, 

ToodeLoo 😃

tisdag 21 april 2015

Påskaktiviteter

I påskas körde vi inte på konstrunda utan vi hade annat i åtanke...
Men först, vem kan motstå att se nyrenoverade yangtorp  på närmre håll..
Vackert men kallt så in i bilen igen och efter diserve hagel, snö och regnskurar så tittade solen fram igen till vårat mål.


 Nämligen Åhus, där det då fanns på dagen 5600 rastande tranor innan de ska bege sig längre upp.. Magiskt och så rogivande att höra deras kroo-kroo ljud.



 Tyvärr har vi inte så bra zoom men de närmsta var inte mer än 100 m ifrån faktiskt.. Härligt att få se dem på så nära håll iaf.
Vi avslutade dagen med middag ute med barnen, så trevligt fast utan konst.😉

Här har det kvittrats in våren allt i full fart och idag ännu en vacker dag, det tackar vi för. Må gott.

ToodeLoo 😄

onsdag 15 april 2015

Art journal dag.

Varit på skaparlustens art journal dag o h fick lära mej lite mera om hur man kan hantera färger, texturer och olika sätt .



 Så här blev mina  alster nedanför och har bestämt att jag ska göra sådana här blad i akvareller med bindningar så kommer det nog bli snyggt och givet is måla baksidorna med.. Det var roligt och utmanande så ska försöka gå nästa gång med! !

Dessa raringar har en väninna gjort och ville visa upp dem , det är ett måste sedan , hehe...Hoho! ,

Må gott!

tisdag 7 april 2015

Utmaningar..

För första gången var jag med i en ATC-utmaning på 12 kort med "Kärlek" som tema. När jag hittade La Blanches papper Herbs 2 så var det givet, de är såååå romantiska så ska bli kul att få se de andras sen med !!

Annars har jag gjort en sjal av mark and kattens Wedding,  så fint..., ska ge  bort denna tror jag. .alltså den rosa..


Sen till sommaren är jag ju tvungen att göra den här, just i de färgerna med.. har bara problem med att jag stickar för löst och inte så snyggt men lagt till ett e ta garn i tunn bomull så förhoppningsvis blir den bra..

(Sorry kan inte lägga bilderna under rätt text men hoppas ni inte tycker blir för rörigt)


Må gott!

Too del o 😉






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...