onsdag 8 mars 2017

Scrapbooking kit och kort bl a...

Så här vackert kort gjorde jag till min kära väninna , tack vare dessa kit från USA är det lite lättare att komponera ihop små kort etc..

 Är jättenöjd. Det är bara frakten som är lite dyr men har detta ett tag , så mycket fint och många bra kvalitetsaker ;)
 Detta hitade jag på en sida på FB, så glad att de har lagt till en gammal serie igen  som enligt mej är den finaste av dem alla hos graphic 45 ,"The olde curiosity shopper "

Ett kort till från kitet.


 Skulle gå på dop och ville inte klippa för mycket så gjorde en sådan här variant istället , funkade det med..

 Var på art journaling , och temat var fluffigt och med fjädrar typ , så blev mina varianter så här ..hehe

 Men så gick jag och snubblade och bröt fantimej handleden så blev gipsad. Tack o lov att det var vänstran iom jag är högerhänt så kunde göra lite ändå men pyssla var inte lätt men till sist fick jag krup och kom ihåg jag hade stickringar så bra tillfälle att använda mej av dem så det gick jättebra då jag bara behövde hålla lite nätt , så det blev ett par set av halskragar och mössor , hehe :) De var mycket uppskattade plus jag själv har ett set , påminner lite om selma setet från julkalenderna så det var ju skoj och så är det ju fortfarande lite vinter så skönt man kan använda dem då .. Ha det gott och se vart ni går vilket jag inte gjorde så inte kul ..

ToodeLooo ;)

onsdag 1 mars 2017

London tour..

För en gångs skull pkte vi utomlands. Är ju inte riktigt van vid det och inte så förtjust när man har massor med krämpor men iaf luftombyte och med vänner som vet hur jag har det så ok. Det blev en nyårsresa till ja just det London.. Såklart jättedimmigt så planet kunde knappt landa och vi fick fotograferar mellan dimmorna när vi åkte buss till hotellet.

 Jag behövde inte sakna hem till gården iaf, fast gick kl 7 på morgonen och var teckenspråkstolkat , så gissa vem som satte kl då ? hehe.. 3 stjärnigt hotell enligt engelsmännen men nja lite sunkigt och nackdelaen var att vårt rumm log ovanför en neonfärgad fich and chips restuarang så mmm friterad fisk luktade hela rummet, hehe Men dock faktiskt centralt ;)
 Dessa finns överallt och funkar , t om svarta boxar med gratis wifi då svårt med internetet hade vi.  Men kändes inte så bekvämt att ställa sig där..
 Looky loocky , lite scrapbooking minsann.. mest stämplar som det står.


 London eye , men jag orkade inte följa med o stå i de långa köerna så gick och strosade själv en bit.
 Sid vicious och  six pistols fanns överallt som målningar och fotografier på vårt hotels restarang, lite kul då jag själv lyssnat mycket på dem och läst och sett dokumentärer ;)


Teater, wow så fint , visste inte det finns Harry Potter studio lr vad man kan kalla det som man är superkul för ungar men tror vi vuxna oxå hade tyckt det vart skoj  ;)

 Glöm inte köpa adapter, men de var lite billigare på hotellet lr i shop än här hemma , ett litet tips.
 På fancy Harrods så står detta vackra monumentet med Ladi Di och Dody som tydligen var förlovade , det kom inte jag ihåg..


 Statyett av de bortgångna paret men inte glömda  <3 p="">
 Ja vi fick en nyårssupé men biljetterna var slut till fyrverkerierna så det blev inte så mycket nyårskänsla men kul var det ändå att se annat , shit vad folk och trafik med de små taxibilarna och de röda bussarna. Det är mycket att se om man vill det , så sevärt absolut ;)

Må så gott nu ..
ToodeLoo :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...