Jomen visst blev de många tll sist (för en vecka sedan) men inte så stora och absolut inte röda , men så tipsade någon mej om att jag kunde sylta dem och det innebär att man gör en varm ättikslag och sedan kan de stå i skafferiet mörkt o svalt upp till ett år!
Jag har blivit frälst av vinäger och ättika i maten, bra för kroppen , ja inga större mängder men i lagom mängd så blir det annorlunda och godare smak i maten faktiskt...och främjar tarmarna för de som fixar det.
Så sammanlagt fick jag ihop fem burkar och de första hade jag vit spetspaprika i så använd det oxå i , supergod smak på detta.. Jag gillar egentligen inte tomater men detta var häftigt och gott till kött, stek , köttfärslimpa etc...
Googla på recept annars om ni är sugna att testa plus att man får användning av de omogna , så man slipper kasta bort dem.. Perfekt!!
Må gott .
ToodeLoo =)
1 kommentar:
Mums :-)
Skicka en kommentar