tisdag 28 september 2010

Bröllopsförberedelser...

Då ska ni få veta hur det har gått i Stockholm.

Först satte jag mej på tåget som tar bara 4,5 timme o givetvis hade jag stickning med mej(som jag så klart nästan inte har stickat nåt mer sen,hehe)Så passade på..=)


Syrran o Biancis stod o väntade på mej o det var ett kärt återseende,har inte setts på 6 mån så nu hade den lilla nästan blivit stor.hehe

Syrran visade mej klänningen till Bianca som hon sytt själv, o halsbandet (oxå gjort) o så de snygga skorna.Bröllopsklänningen har en väninna till henne gjort.får ni se senare


Hon har oxå gjort bröllopsbågen av papper o häftklämmor blr det så här vackert.


Vi prövade oxå olika håruppsättningar på mej och det blev den här utsläppta som hontyckte jag passade bäst i ..

Sen var det dax för blommor.

Ner på torget o köpte alla blommor till bords,kyrkdekorationer o bröllopsbukett o till tärnorna o crosagerna.

Blötade oasisen o sen var det dax att börja snitta..
Jag har jobbat med blommor förr o det var riktigt roligt att göra detta men det tar tid sånt där men visst blev det vackert!!KLart man ska utnyttja talang om man har det o syrran är ju fantastisk duktig på alla plan som ni kommer att få se mer av.hehe

Ingen rast o ingen ro...För nu är det hög tid att göra tårtbottnarna.
Så här såg det ut till en stor botten och en liten.16 ägg!!
Tur det finns stora skålar.
Vi gjorde sex bottnar ,en i reserv.
Hennes svägerska med dotter kom o gjorde fyllningarna,för det HADE vi inte hunnit..hehe..

Jag hade Biancis ett par timmar på fredagen själv ,för nu var det hög tid att "bonda" för hon har vart lite reserverad till mej o det är ju inte konstigt men för att det skulle gå problemfritt på bröllopsnatten att ha henne o dagen efter så kände jag att nu var det BARA moster o B som skulle va tillsammans..

Så vi gick ner till centrum (hittade både dit o o tillbaks själv,hehe) Lekte på lekplatsen o hälsade på en av mina svägerskor som oxå bor där.så det var så mysigt o gick SÅ bra..Hon skrek inte en gång!!!Sen mötte vi farmor i hallen och så var det dax för att görqa tårtorna klara.
Sugarpaste rosorna hade syrran gjort innan..o det var bra ..
Alla fyllningarna på plats i alla bottnar som var perfekta,inte någon som var torr,marsipanen gick att kavla ut i ett helt stycke o grädden blev inte smör så det blev så bra!!!
Och rigtigt granna blev dem med!!Så vart kl 14 00 o så skulle vi frakta dem .. In till Wennergrens center med tårtor o blommor..
Ståtlig byggnad..

Högst upp,23 våningar,detta är kulturmärkt o bevarat sen 60 talet så stilen finns ju där som en smäck o passar verkligen min syrra som ÄLSKAR den eran..
Så med blommorna på plats o tårtorna i kylen så var det dax för lite manikyr o pedikyr i värsta rusningen o trfikstoppen så med andan i halsen fick vi en välbehövlig vila o så här fina fötter har jag aldrig haft,haha..inte så rena heller,haha...

Sen åt vi thaimat o stupade i säng kl 21 ..znark znark..

Fortsättning följer.....

9 kommentarer:

Renée sa...

Det var roligt att se alla förberedelser. Vilken tårta säger jag bara!! Hoppas den var god oxå ;-)

Richie's 2ts Inspires sa...

Vilken dag Ni har! Jag är verkligen glad att familjen gjorde allting från scratch... Tummens UPP...

Jag trodde att lättare att lämna till dem som kan (om jag gifter mig) för 4:e ggn §;-)

Jag väntar på spanningen. Från Liljehomen till stan med alla saker? Oppsss... jag var nervös!

Hoppas Ni har det så kul och lyckad kväll med syrrans största dagen.

Ha en underbar solig dag.
/chie

Maria sa...

Oj, så kul att få följa era förberedelser. Och så duktiga ni är på allt möjligt! allt ser så proffsigt och tjusigt ut. Ska bli intressant att få sse fortsättningen.
Maria

Myggan sa...

Vad duktiga ni är, du och syrran. Det måste vara det bästa i världen att få hjälpa till med sin systers bröllop.
Häftigt ställe att ha kalaset på.
/Anna

Rosenvante sa...

Vilken berättelse, hur härligt som helst att få följa hela vägen.

Fiff sa...

Så spännande! O så mycket talang ni besitter! Impad :-) Men är ändå lite glad att jag gjorde mitt bröllop enkelt, för allt det där hade jag aldrig klarat av! Kul att du visar så mkt, det blir spännande att se klänningen sen.

Chissra sa...

så underbart. vilken fin utsikt. säg till nästa gång du är i stockholm så tar vi en fika.
kram

Renoveringshuset sa...

Hej. jag blev så inspirerad av eran bröllopsbåge av papper och undrar om du skulle kunna förklara hur ni gjorde den. Så underbart fin.

Mvh Theres

Pixi sa...

Hej Theres, försökte hitta nåt annat sätt att kontakta dej men det gick bara tydligen här så hoppas du ser detta. Det var min syster som mekkade med det här, hon hade blivit inspirerad av en Chanelvisning och sen har hon sjn försökt få det att se ut på bästa sätt.. Mycket pyssel så du vet men hon använde stora ark (a1)vitt papper som hon klippte ut i cirklar, använde stickor som hon vek , "botten" var karting, ho använde sig av tape, häftapparat, allt som kan vara användbart. Pratade med henne nyss o hon skulle se om hon hittade någon video om nåt liknande till dej så lägger jag upp det här sen när jag får fatt på den ! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...