onsdag 27 oktober 2010

Hemma bäst..

På fredag eftermiddag så låste sej ryggen ordentligt o jag kunde inte röra mej så jag fick åka in till sjukan,fick hjälp med en gång,antagligen för jag skrek.för minsta rörelse så kunde jag inte styra oljudet som kom från lungorna,konstigt va?? hehe..

Nää detta är inte alls kul för jag blev inlagd och i måndags blev jag röntgad o TACK O LOV så var det inte ett diskbråck men nära på..jag har haft ryggskott ofta sen de konstaterade min fibro och till sist blir det diskbråck så nu måste jag vara försiktig att inte alls luta mej det mionsta när jag gör något för det är oftast så det utlöses..

Kom hem igår och min tös med så nu får hon ta hand om mej för jag får egentligen inte sitta alls ,utan det är liggande ställning lr att gå som gäller nu..men shit,så här ont a´har jag aldrig haft i hela m,itt liv och jag hoppas slippa ha det så här fler ggr.Men inte nåt negativt som har nåt positivt med sej..
Min fibro känner jag inte av så mycket för nu har den andra värken tagit över..men det är väl tur man är van med värk för annars hade man väl haft panik hela tiden..

Men men det var väl han där uppe som säger till mej att jag verkligen måsta ta det lugnt och nu har jag inget annat val..men jag 'är så tacksam över att det inte är diskbråck så då är detta en droppe i havet..
Nåt som glädje mej när jag kom hem var att det låg ett paket som väntade på mej !!!TACK så mycket igen Jenny för ditt vackra scrappade kort med diverse smått o gott i..
Det värmde gott !! =)

Men nu vet nu för det kommer att gå långt mellan inläggen nu för sitta ner är ingen hit så det blir inte mycket datatid..Men hoppas ni återkommer och "checkar" till mej då o då..
Må gott allihopa o var rädd om era rygggar!!

kram =)

18 kommentarer:

J:son sa...

Japp!
Med två diskbråck (ett i halsryggen och ett i ländryggen) vet jag vad du nu går igenom!
Inte roligt alls, och sånt kan ta tid....tyvärr.
Glad att Du slapp diskbråcken i alla fall, men VAR FÖRSIKTIG nu för göta petter!!
Skönt att Du är hemma igen i alla fall.
SÅ bra att jag fick iväg paketet precis nu då, för man behöver allt lite uppmuntran när ryggeländet bråkar och man ofta är sängliggande.
Sitta är ett hel....te!!

KRYA nu på DEJ, och ta det vackert!

Kram på dej!
J:son

mary-ann sa...

vet hur ont du har...har oxå haft x-antal ryggskott och dom blir bara värre och värre...delegera jobben..
va rädd om deg och ta hand om deg...

kram

Cecilia sa...

Ujamej, detta lät besvärligt! Hoppas det blir bättre snart... Gott att vara hemma i alla fall, krya på dig!

hugan sa...

jösses blev det så allvarligt!! vet inte hur ont det är, tycker det räcker med mina "knivstick" i ländryggen. Skönt att få det utrett iaf. och att vara hemma igen! Ta det lilla lugna nu och dela på sysslorna vettja!! krya på dej kram!

Paradiset Kaos sa...

Ta det lugnt och krya på dig!

Maria sa...

Oj, så jobbigt det måste vara! Men tur ändå att du fick hjälp på en gång. Hoppas att du kan vila nu, så att ryggen blir bättre. Var rädd om dig!
Maria

☆ Virkaholic ☆ sa...

Nexium, de har jag riktigt dålig erfarenhet av... hoppas du slipper biverkningen >depression<

Den fick jag och det slutade med att jag inte ens reagerade när äldsta sonen höll på att bli överkörd, tanken var "jaja, jag har ju 2 till"... då slutade jag ta den...

Hoppas du mår bättre snart!!

Anta sa...

J...kla otur du har men skönt att du fick hjälp var nu rädd om dej och vila dej ordentligt. Sköt om dej Kramisar.

Tina sa...

Fy då :-((
Krya på dig!
Kram

Fiff sa...

Oj, så jobbigt :-( Hoppas det blir bättre snart. Klart vi tittar in här hos dig ändå :-) Kram!

Synnøve. sa...

Ajajaja....
Inte så bra det väl Pixi?
Men skönt du kom in och fick hjälp. Hoppas nu att alla de där tabletterna gör nytta för dig. Och att du blir av med smärtan.

Ta det nu lugnt och ta emot hjälpen av familjen.

Tänker på dig.
Kramen Synnöve.

Rosenvante sa...

Ja, nu får du lyda alla order du fått och sköta om dig och bara ta det lugnt. Tur i oturen ändå att du klarade dig från diskbråck.
Vi hörs när du orkar o kan
Krya på dig
Kram

Sunna sa...

men lilla hjärtat...går det att stå och sticka???

Pysselkiisen sa...

Din stackare! Vet alldeles för väl om hur det är att ha värk. Passa på att ta hand om dig och bli lite uppassad, vi fibropatienter unnar oss det alldeles för sällan.. kanske därför man alltid har ont? >.< Tänker på dig

Pixi sa...

tack så hjärtligt allihopa för krya på dej hälsningarna..När jag e vid datan får jag stå upp o att sticka ,ja det blir inte snyft många varv,för det trycker på kotorna i sittande ställning,ja ni vetmen gör mitt bästa för att bli kry SNABBARE o vill inte ha detta i flera månader som det kan va i värsta fall...hoppas jag inte..kraaaaam =)

Ulla-Bella sa...

God bedring. Vi venter med tålmodighet på at du skal komme tilbake med blogging:)

chissra sa...

krya på dig kära du. vad jobbigt att ha så ont men tur att du fick hjälp direkt. ta det lugnt nu och bara vila!!! kram

Synnøve. sa...

Hej vänenn.
Hur går det med ryggen?
Kramen Synnöve.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...