tisdag 3 april 2012

Ett projekt mindre..

Ja då var min kofta äntligen klar, såg bra ut när den var blockad och så men när jag skulle börja sy ihop den..OJOJ....

...säger jag bara..
Jätteglad att jag virkade ihop den för det blev många uppdragningar, för jag måste ha gjort något lr flera fel rättare sagt, men mycket hjälp från alla håll lyckades jag få ihop den någorlunda.. den är lite bullig vid v ringningen o ryggen är lite stor..


Men SKIT I DET!!
Huvudsaken är att den är skön o känns inte olustig att ha på sej..
Jättehärligt garn.. Freedom Spirit.. men det håller på att utgå o fråga mej inte varför  för det har jag ingen aning om..
Måste även visa den här varianten en släkting till en kompis gjort!! Denna modell gillar jag men inte de vanliga näthalsdukar lr vad de heter, men visst är den tjusig!!

Annars är det jämna plågor , därav mina bloggpauser .. Man orkar inte vara positiv hela dygnet så det får bli som det blir.. Men glömmer inte bort er men för första gången som sagt sen jag startade har detta fenomen  även inträffat på mej... men jag kommer då o då då får det bli så här ett tag..
Håll tummen för att våren får lov att vara ifred nu, så rabatterna får prunka bäst det vill..
Må gott!!

ToodeLoo  =)

3 kommentarer:

Pysselfarmor sa...

Men du gillar ju din kofta = då är du nöjd! Brukar inte gilla brunt, men din färg är fin - visst är det flera nyanser brunt i garnet?

Jag håller tummarna att du snart är uppe ur din grop. Du ska se att litet grävning i rabatterna i lagom dos kan göra underverk tillsammans med vårsol och varmare dagar. Var rädd om dig - finns bara en av din sort!
kram kram//Gun-Wivi

Sunna sa...

den ser ju jättebra ut, är också så himla koftsugen, ha en underbar påsk

Evas Pyssel sa...

Koftan blev hur fin som helst. Och halsduken är så där härligt fluffig. Jag har inte provat att virka den sorten, men det kanske kommer.
Kram Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...