torsdag 17 januari 2013

"Virka liten kaka"

Har fått ynnesten att umgs lite med mina syskonbarn! Jätteskoj och otroligt härligt! Mycket intensivt och en massa tjo och tjim så det är precis som det ska vara när man umgås med lite mindre barn!
Jag och Bianca prövade på att göra bananchips..
 
 

Kan väl säga lite sådär att det var ingen hit, tog flera timmar och ändå inte helt bra, fastnade och vissa var fortfarande blöta..Men de som blev bra fick B äta själv!! Lillebror är lite större nu och mer vaken och skrattar ofta, riktig gosebebis!!

 

Har virkat lite kakor och två glassar till B som hon ska få senare i år när jag gjort lite till... Ibland tröttnar jag på det så kan jag bara ta upp det igen när lusten kommer..Så har inhandlat lite fler virkgarner  till de projekten på Stoff och Stil..Typiskt glömde jag vadden men men ska snart dit igen så det är ingen fara..hehe..
 

 


Senaste tiden har jag blivit en bokmal...kan inte sluta läsa en viss bok lr rättare sagt böcker då denna historien är en triologi.. Ni har säkert hört den EL James !Femtio nyanser av honom... osv!
 

 
 Nu är jag på den tredje boken."Femtio nyanser av frihet"
Måste säga visst lite mycket snusk för min smak men ändå är historien uppslukande, och man vill inte sluta läsa den,  helt klart mycket läsvärd så LÄS dem!!

Just nu håller jag på med en massa UFO:s vill bara bli av med dem så man kan få lite mer plats, särskilt med tanke på evighetsfilten jag började på för ca 4 år sedan fast perfekt virkning nu när det är kyligt emellanåt.. Hehe
 Må gott alla!!
ToodeLoo  =)3 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Oj är det snuskböcker .....så spännande. Jag har beställt dem i Bokbussen.Ha ha !!! Glassen var ju så perfekt. Det är kul att virka kakor och sådant. Blir fort klart.
Bananchips, ja det låter så där !!!!Men kul att greja med små barn.
Kram Eva

Sunna sa...

jag jobbade natt med bara manliga arbetskamrater när jag läste första boken, till slut satt jag bara generad och pep så jag fick sluta läsa hahaha

Hedvig sa...

Nyfiken på de där böckerna. Ha ha! Alla vill väl läsa snusk?! ;)

Och vad skönt det låter att arbeta av lite UFOs, det skulle verkligen jag också behöva...

Kram <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...