söndag 9 juni 2013

Hitttat en garnaffär..

I tisdags var det sonens examen så vi körde uppåt och på vägen dit körde vi igenom en liten by som heter Vanneberga och det stod en skylt utmed vägen "GARN" , så jag sade til guben "KÖR DIT!!!"Satt och klappade händerna som ett barn så uppspelt blev jag... Huset hade varit en gammal lanthandel som nu stod som garnaffär, det var inte lite garn heller och bra priser (iaf på det jag såg).. 
affären heter  Animamea Garn (finns på facebook)

Jag hade ju precis handlat garn över nätet så jag skulle ju inte ha nåt men så klart kunde jag ju inte låta bli att köpa nåt, så jag kom ut med lite frescogarn(till en till solhatt),sirdar garnet crofter som jag ska ha till strumpor.Synd det är lite långt annars hade jag nog kunnat tänkt mej åka hit för deras stickträffar, som går jättebra, det är mycket folk som hittar hit tydligen, men det ligger ju ändå centralt fast det är på landet, 2 mil från både Åhus och Kristianstad.
Blir så glad när småbyarna har lite affärer som särskilt går bra, det ger en hopp att byarna inte dör ut..

Sen var vi hos pågen och åt middag p¨å kvällen med honom och en kompis så vi hade det mycket trevligt.


När vi körde hemåt körde vi förbi Sweden Rock,( de har ju precis avslutat festivalen för detta året) men i tisdags var förberedelserna stora.. Det såg vi här..

Massor med folk och husvagnar som vanligt, roligt!!!

De har haft en himla tur med vädret iaf, det var ju kul för dem
Det var en ljuvlig kväll och ljust är det länge nu, så man får suga i sig av den vackra försommaren nu!!

ToodeLoo =)

2 kommentarer:

Anelma handarbetar sa...

Oj oj vad med garn!

Kram Birgit

Evas Pyssel sa...

Håller med dig...det är bra när det finns butiker ute på landet. det gäller bara att de marknadsför sig så vi hittar dit.
Sticka på nu när du har så mycket garn !!!!!
Kram Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...