fredag 20 juni 2014

Härlig helg..

Har vart hos syrran med familj i huvudstaden.. Barnen var överförtjusta fast pågen var lite blyg först för han är van att se mej på en skärm annars men nu så kunde vi äntligen ha kramkalas!!!


Har pysslat med att gjort kofta till B och även en annan kusin som är ett år yngre , så här såg de ut innan jag lämnade den ena...


 B fick sin kofta med pannband och alla fick varsin prins/prinsesskrona också.. Hade t om gjort en riktig brudkrona som jag stärkte o florsocker som man får fästa med klämmor.. (glömde fota den klar bara)

Hade med mej chokladbullar gjorda på dadlar och mandel som blev populära så de ville göra en egen stas så det hade vi på kvällarna.. nyttigare och gott godis..Sen var vi på kalas, riktig bullfest för många barn och många vuxna.. B hade på sig sin vackra nya kofta som hon berättade glatt för att det var minsann "moster Åsa" som hade gjort den.. Gullunge..


Annars så lekte vi, pusslade lite.. och B hittade de två bitarna som fattades sen så duktig unge.. Hon är så snabb att lägga pussel oxå!!
S gillar bilar, traktorer o allt som brummar.. Det kan han hålla på med i evigheter alldeles själv om det är så....Sen var vi på middag hos svågerns mor, jättegott och jättetrevligt att få träffa henne igen, det är inte så ofta för hiner inte med så mycket mer när jag är där uppe... Behöver kvalitetstid med barnen.. och det var det verkligen denna gång

 På kvällarna försökte jag i smyg göra dessa väskor klara men B uppfattade det med en gång och t
yckte det var bra för då kunde hon få en sådan på sin födelsedag i okt.. men när jag skulle åka så sa vi att vi skulle ses i sommar och då sade hon "Då kanske väskorna är klara då ?! 
"Hehe.. sötisarna.. Ja jag saknar de alla, som vanligt men glad att vi ses snart igen.. men idag är det midsommar så GLAD MIDSOMMAR på er !!

1 kommentar:

Evas Pyssel sa...

Oj vilka söta små väskor. Gissar att de blev jättepoppis.
Kram eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...