tisdag 2 december 2014

December 2014

Då har vi en ny månad och det är nog den hektiska månade av de alla... Även om man inte gör allt traditionellt så kan jag tänka mej att det ändå kan vara stressigt.. Jag vill vara traditionell men jag får sänka ribban lite grann iaf..
 Men på vardagsrummet står inte fyra ljus utan det är bara adventsljustaken på köksbordet som är med fyra ljus, men nu är allt fixat till första advent.. puh-- och ändå hunnit baka lite grann med, både vanliga o glutenfria lussebullar och polkagrismaränger har det blivit. orkar jag så blir det några knäck med men först senare..


Älskar mina minitavlor med vättarna på , mina egengjorda som jag gjorde för några år sedan, de är faktiskt gulliga och det är sällan jag tycker nåt jag gjort själv blir bra men dessa gillar jag..
Sen blev ju julkalendern till mina systerbarn klar så nu är den upe med paket och allt, de blev jätteglada för den och det var ju skoj..

 Må gott och ToodeLoo =)


1 kommentar:

Maria sa...

Hej!Många år sedan nu som jag kikade in i din blogg..så min blogg har stått i stiltje då jag slutade blogga men jag lät ändå min blogg finnas kvar.

Fina lussebullar du bakat och tavlorna med vättarna är jättesöta,ja likaså adventskalendern du är ju så flitig och duktig,så kul att se!

Ha det så bra!
Kram,Maria!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...