måndag 24 oktober 2016

Hösten är kommen..

Ja den har väl  kommit till hela landet nu .. Så märkligt för en månad sen så var det ju faktiskt sommarvärme men jag gillar att det är som det ska nu ..

 Höstlöven vandrar i olika klara färger, äpplen som täcker gräsmattan och dimman som kommer med lägre temperaturer.. Ja  jag gillar hösten faktiskt , särskilt när solen lyser en sån där klar dag och man hör tranorna som gör sin flygning med ungar till varmare länder ..

Har iaf gjort klart min systerdotters kofta med mössa som tagit antal veckor att göra , pust men hon kommer få den som julklapp istället så tror det blir bra om hon slutar växa , hehe..


 Så klart får man ju göra nåt med äpplena men allvarligt talat var nog ett ton i år , men hörde det var mycket frukt i hela landet i år men nu har jag frusit ner några och några glutenfria med kokos , jättegott !!

 För första gången var vi på sularpsgården och köpte billiga pumpor, bra pris på allt ! I år skule jag göra oxå för första gången halloweenpumpor.
 Några av våra äpplen , oops så typiskt ..
 Var med i en cardswap " Minst ett spöke"
 "En häxa"


 So its begins!!

En arg Jack skeleton

En glad variant, inte så illa för nybörjare

Buhu!! "Trick or treat, smell my feet otherwise you get no treat"
"Inte gå i svart"

Ja det var något jag hittat på med och glad för det för det har varit tuffa dagar men skönt att se att det blev nåt av denna månaden (med )
Ha en fortsatt trevlig oktober!

ToodeLoo ;)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...