söndag 14 maj 2017

Atc recykled. Återvinning , hihi

Så då var det dax igen att vara med i utmaningen som Skaparlusten har varje månad. Tycker det är skoj att se vad man kan hitta på med på vilket tema de än har.

Nu var temat "Manligt och Kvinnligt " Tror det är dies från Tim Holtz, fast inte säker sen gjorde jag lager på lager , typ lite vintage stil.
Här med rester av vad jag hade  så temat nästa gång var ju roligt....

 ...Som blev "scraps" med andra ord det du har på skrivbordet runt omkring en .
Ni som scrappar vet ju att oftast har man rätt mycket på bordet , hehe och jag är inget undantag . 

Skulle faktiskt städa men när jag fick temat så var det ju bra att jag fick mer användning för alla spillbitar jag samlat på mej. Brukar alltid spara dem fast då vet jag egentligen inte riktigt vad jag ska ha dem till men sen kommer jag på nåt och bra att de kommer till nytta, som här..
 Lite rester från atc gruppens byte med temat "Maps" blev det ju här och det var så skoj för denna karta har jag återanvänt, var reklam från Läkare utan gränser så istället för att låte den kastas så använde jag nästan upp allt  i dessa atc kort, gasnka enkla men man ser ju temat och helheten , heheBlev ju lite inspirerad nu när fåglarna kommit tillbaka och det är sååå underbart att höra deras kvitter och jagande efter partner och har vi riktig tur så kommer vi få se ungar oxå snart !!
Sådan glädje att få följa dem här så nära naturen vi är !
Må gott nu och som vanligt

ToodeLoo ;)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...