torsdag 23 maj 2019

I vårens tecken!Hallå hejsan ! 
Nu är vi snart i juni men jag ligger back här på bloggen så denna gång visar jag (mer) från mars månad. Var med i ett vår byte där korten mycket riktigt  skulle gå i vår tema.
Fick fatt på dessa sötingar "Lilly of the valley" . Fullständigt ÄLSKAR alla de stämplarna ;)

 Vikningen hittade jag på Majsans art som finns på Youtube bl a..Många fräcka vikningar där , så kul att få ny inspiration!
 Här är kort från "scraps" som bokstavligen ligger och skräpar som bl a överflödiga scrap bitar.. Går att fixa ihop om man har lite fantasi .. ibland, hihi


 Har haft födelsedag , så här är lite från den dagen..
 Tänk att kunna få gluten , laktos, nöt och jordgubbsfria bakelser !! Det ni !! Credit till den bagaren och det smakade bra med !!
 Får ju ha ewn vanlig tårta med ;)
 Serverade  grön ärtsoppa med friche och rostade pumpakärnor och fröknäcke denna dag ;)
 Början på den 5 emars i bullet journal som jag sedan skrivit vad  och vem som kom denna dag ..
 Givetvis får det ju bli lite fisktema , såå roligt att rita och måla , älskar orange och blått så passade bra , hehe
 Lite veckoyppslag den månaden

Fiskarnas tecken..
Bättre bild på koien Fick en spa dag av dottern och med henne så mycket gott fick vi ner ;) Guben fyllde ju år efter mej så det blev ett sånt här lite "glyttigt" men väldigt passande kort ändå ;)
 Av vanliga godisägg gjorde jag mixed media variant till mina vuxna barn som faktiskt ibland saknar att få påskägg så nu har de fått för flera år framåt .. check på den , hehe


Hittat andra godisägg av plast som fick bli lite inspirerat av GOT, dragoneggs..
Först decopaugelim så de höll ihop , sedan svart gesso och texture paste "graphit" sen testa jag med olika sprayer och iridescant färger, jättkul effekter får man fram :)

Sen är det ju alltid bra att ha krya på dej kort och det kom till nytta igen då en väninna vart dålig , så kunde detta pigga upp..
och det tycker jag är syftet med scrapbooking, mixedmedia och annat kreativt att verkligen piggar både upp mej som gör det och glädjer de som får ta dela av detta mdd som mottagare,,

Önskar er en fortsatt fin vår och försommar.
ToodeLoo ;)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...