I helgen hade vi marinerad fläskkarré som jag stekte i ugnen..
(Till 77 grader)
2,5 kg karre´blev marinerad i olja,sweet chili sås,kinesisk soya,honung, vitlök, färsk timjan,svartpeppar.
Gjorde rätt så mycket så den fick "goja" sej riktigt mycket i ca 2o timmar.
Men det kan jag rekommendera..
Det blev mört o hela köttet smakade..
Önskar er alla en UNDERBAR vecka!!
ToodeLoo =)
7 kommentarer:
Det där såg riktigt smaskigt ut!
Kram och ha en fin vecka nu...(:
Jenny
Jag brukar marinera innan, köttet blir ju mycket finare då. Ser jättegott ut!!!
Det både låter och ser gott ut. Mitt största problem, 20 timmar före,.. tänk om jag kunde lära mig planlägga...
Hej vännen.
Mmm.. ser ju jätte gott ut =)
Hoppas du mår bra & att du får en underbar Tisdag!
Varm kram Tina
MMMMMMMMMMmmm, ser väldans gott ut.
Dina recept är alltid ett säkert kort, tack
ah, vilken husmor!!
Skicka en kommentar