måndag 17 maj 2010

Marinerad Karré





I helgen hade vi marinerad fläskkarré som jag stekte i ugnen..
(Till 77 grader)

2,5 kg karre´blev marinerad i olja,sweet chili sås,kinesisk soya,honung, vitlök, färsk timjan,svartpeppar.
Gjorde rätt så mycket så den fick "goja" sej riktigt mycket i ca 2o timmar.
Men det kan jag rekommendera..

Det blev mört o hela köttet smakade..

Önskar er alla en UNDERBAR vecka!!

ToodeLoo =)

7 kommentarer:

Jenny sa...

Det där såg riktigt smaskigt ut!

Kram och ha en fin vecka nu...(:
Jenny

Renée sa...

Jag brukar marinera innan, köttet blir ju mycket finare då. Ser jättegott ut!!!

Mia sa...

Det både låter och ser gott ut. Mitt största problem, 20 timmar före,.. tänk om jag kunde lära mig planlägga...

Tina sa...

Hej vännen.
Mmm.. ser ju jätte gott ut =)
Hoppas du mår bra & att du får en underbar Tisdag!
Varm kram Tina

Rosenvante sa...

MMMMMMMMMMmmm, ser väldans gott ut.

Sunna sa...

Dina recept är alltid ett säkert kort, tack

Ina sa...

ah, vilken husmor!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...