lördag 6 augusti 2011

Ohh så härligt ,nästan allt iaf..

En fullspäckad vecka har det varit!! Men faktiskt kul!! Jag bakade ett gäng kanelbullar till stickträffen vi hade hos mej i början av veckan närmare bestämt 90 st,hehe. Så nu har jag det o bjuda på om det blir fler ggr och det är klart det blir! Men kanske inte att vi sitter ute för nu är det kanske inte så många kvällar till man kan göra det , särskilt så som det har regnat mellan varven .
Men just denna kväll hade vi en väldans tur, så här sitter vi " Flinka Fingrar"Här har vi "Epiphany" som är hennes bloggnamnJag och "In-Knit"Carolas Garngodis och CherOch en blyg Anna
Du kan hitta oss på Ravelry oxå.


Jättemysigt och trevligt hade vi hela kvällen och det är roligt , sånt kan jag "suga" på länge.
Vi brukar vara på ett café oxå som heter Systrarna på Solhjulet och det var lite kul att jag satt o bläddra i en veckotidning så dyker en artikel upp om dem!
Ett riktigt lantligt fik med en massa djur som är perfekt att ha barnen med sej och kolla in dem samtidigt!!

Annars när det gäller djur så har jag fått besöka(motvilligt) djursjukhus 2 ggr denna veckan, nu har Ebba fått en reva på hornhinnan igen för 3:e gången så detta är inget kul , och det gick så fort, på en dag blev det bara värre och hon hade så ont..men men tack o lov hjälpte medicinerna och det går åt rätt håll,(håller tummen) att det inte ska hända fler ggr.. Man kan ju hoppas iaf..Nää det har inte vart någon hot men men Florence Nightingale är i full action o leker sjuksyrra. Även till den andra tiken, för när Ebba ska leka och så nafsar och biter hon på Nell så det går hål i huden, jisses en piraya-vampyr hund har jag fått, så även Nell får extra omvårdnad och bandage på sej...Hehe stackars hundar..


Och vad har vi här då??

Och veckan har varit extra bra för jag har köpt garn igen,hehe.. Det var ett par garner jag spanat in så nu slog jag till, det röda var ett peruanskt garn som är så mjuuuukt, så det ska bli en krage av nåt slag och det gröna är ett sockgarn av merino, innehåller även det 400 m...så knästrumpor är ett måste av detta!!

Och så har det nya nrt av stickmagasinet kommit! Så perfekt avslutning på veckan,hehe..
Ha nu en trevlig helg och vi hoppas på mera sol så klart!!

ToodeLoo =)

7 kommentarer:

Carola sa...

Man blir ju sugen på att sitta i din trädgård jämt när man ser bilderna från i tisdags! Vad gör du idag ;)

Kramis!

maja sa...

Åh, vad mysigt ni har det. Jag skulle också vilja ha en grupp stick, virk broderi tjejer/killar som man kund få prata om garner, mönster med någon som begriper.

Sunna sa...

vilken underbar vecka och det ser så himla mysigt ut med en stickträff

Anita Tørmoen sa...

Så koselig å sitte ute slik sammen med andre strikkeglade mennesker:) Nydelig garn du har kjøpt:)

Evas Pyssel sa...

Så trevligt mede stickträff Speciellt när man har så läckra garner att jobba med. Mitt bullförråd börjar tryta. får väl göra som du, en rejäl laddning. Kram Eva

Hedvig sa...

Åååååh, vad mysigt det ser ut!!! Man önskar man bodde lite närmare... :)

maria sa...

Hej ser så mysigt ut med eran stickträff det va ett tag sen vi träffades saknar er mvh Maria

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...