lördag 30 juli 2011

En bra vecka

JAha då var det helg igen, och jag började inleda den med massor av lösgodisfrossa,hehe..
Brukar faktiskt inte äta så mycket godis men är det choklad så är jag hooked och det kan man säga när jag hittade massor av minchoklad sorter..hehe tror jag åt 1/2 kg,hihi..Ok så inget lördagsgodis för mej inte...AJA BAJA!!!

Har faktiskt haft en bra vecka trots allt...
Måste ju berätta att Jenny med gube tittade in på¨en snabbvisit på söndagen .OHHHH !!!Vad det var skoj, vi har inte träffats på 2 år så det var verkligen på tiden, hoppas bara att det inte kommer att gå lika lång tid tills nästa gång!!

Jag har shoppat lite grann och då känner man sej ALLTID lite bättre, lr vad säger ni??=)
Fick mina paket jag beställt med Freedom Spirit som jag ska sticka en bolero av, nämligen denna!! Vad tror ni om det? Den var så fin så den vill jag oxå sticka och sen var det ett paket från Ginza, nu kom resten av det jag hade beställt ,fågelbok och en annan bok jag har tänkt länge köpa så det gjorde jag nu...

Sen har jag ju givetvis vart lite på stan och jag fick klappa lite garn!! Visst är det härligt ibland,hehe men nu har jag handlat så mycket så det fick va så , för jag handlade lite pennor och lite "Ink" som jag ska ha till mina projekt..

Måste visa att jag gjort klart lite mormorsrutor till ett projekt som ska bli klart till höst och visst är det ett härligt mönster men det var minsann inte så lätt på engelska fast jag har virkat mycket på eng så blev jag lättad när jag hittade det på svenska så blev det så här..

Avslutar med denna bilden och önskar er en "torr" helg för vi har minsann haft regn varje dag och jag har aldrig använt ett paraply så flitigt som denna sommaren..plask plask..
Så håller det på lite till måste jag köpa gummistövlar,hehe..
Ha det gott.
ToodeLoo =)

9 kommentarer:

4U2! sa...

Det var mkt du håller på med. Önskar dig en solig helg, har man inga gummistövlar kan man ju inte ha regn! :)

Evas Pyssel sa...

Det var en massa glada nyheter. Boleron kommer att bli varm om skön om lilla hjärtat när hösten kommer. Mormorsrutorna var så där soliga som man har drömmar om. Lösgodis...hmmm jag har en påse bredvid mig nu. Lördagsgodis !!!!!!Har du smakat de där blåbärskulorna ? Sååå läckra !! Kram Eva

Mikaela sa...

Jag tror att man helt klart ska unna sig vad man känner för. Oavsett om det är mumsigt lördagsgodis eller läckert garn ;)

Sunna sa...

inte så långt härifrån öppnades en godisaffär med 600 sorters lösgodis, hmm vad mer ska jag säga....

Tant Grön sa...

Nej choklad är inte enkelt att säga nej till! :)

Himmelriket sa...

Å snusklubbor är goda åxå....
Underbar liten bolero by the way....
spännande att se den färdig.
Kram ullamaria

Ulla-Bella sa...

Det var et fint garn du hadde kjøpt - og den boleroen ser flott ut:)

Oljekritan sa...

jaha du lilla virkmaja,jag kände väl att jag vara nära dig, i mitt högra öra..Ystad var vi på genomsprång..sökte ett matställe.på torget..fullsmockat och spöregnade...det hela slutade på korvmojen nere vid hamnen..gott det med..I Lund besökte vi Domkyrkan och tände några ljus..lyssnade på klockspelet och åt Italienskt..va härligt det är..Och där bor du..jämt..lyllo dej..Kram Karina ...kommer och hälsar på dig, nästa resa ;-)

Hedvig sa...

Mmm... choklad.....
Och boleron kommer nog bli hur snygg som helst, och skön sen om någon månad eller så. :)

Hoppas det inte regnar allt för mycket på er!

Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...