måndag 12 december 2011

En härlig helg

Jag fastnade för väldigt naturliga produkter som tvättnötter och andra naturliga medel! Har fått hem förra veckan min  från www.justfairgoods.se till tvättmaskin  till håret ett torrschampo..
Har länge haft problem med klåda och att håret blir så fettigt efter redan en dag men nu har jag ingen klåda och det är glansigt och mjukt
Måste säga att jag är helnöjd!!
Tvättnötterna till tvätten funkar jättebra.. Inget sköljmedel behövs inte heller
.
Men schampoot är lite besvärligt att blanda ut i vatten för det blir så flytande , fast jag gör det ändå i en skål som jag sedan häller över håret och gnuggar in, sköljer länge och använder inget balsam..
Jisses , jag som måste annars ha å många produkter i håret för att det inte ska vara ett frissigt skatbo, men som sagt mjukt och fint och INTE fettigt efter en dag.
Kan varmt rekomendera dert här och så är man oxå miljövänlig !!
Nu i helgen kom båda döttrarna, den yngsta var helt fascinerad av min kalender som jag vann så hon fick öppna luckorna, det tyckte hon var kul , hon scrappar ju oxå!
Sen spelade jag och den äldsta alfapet.


 Tror det var första gången någonsin vi lyckats använda hela spelplanen och vi fick till ganskla många bra ord lr vad säger ni ? Hehe

Önskar er nu en skön vecka!

ToodeLoo  =)

7 kommentarer:

Rosenvante sa...

Det där lät spännande. Jag måste också ha en massa balsam och grejs för att få ur skatbot, kanske man skulle prova. Tack för tipset

in-knit sa...

Oj vad bakgrundsbilden tog lång tid att ladda! Å andra sidan hann jag läsa hela inlägget innan texten ändrade till det svårlästa typsnittet!
Visst är alfapet kul!?
Spelar du wordfeud? Jag heter in-knit där med!
Kram

m sa...

Tvättnötter har jag funderat på att prova, men jag är fortfarande lite skeptisk :-) Funkar det verkligen?
Schampot verkar också intressant. Måste kolla din länk.

Ulla-Bella sa...

Spennende å prøve naturlig kosmetikk.

Pixi sa...

jag är helnöjd med tvättnötterna!! Tvätten blir lika mjuk som när man använder sköljmedel som är skönt att slippa, värt att pröva om man har problem med klåda och så, min gube har blivit bättre iaf!!

Anonym sa...

Häftigt det där med tvättnötter. Och schampoot. Kanske borde testa det.
Hur mår du annars?
Kram

Mia sa...

Tvättnötter har jag läst om, dom fungerar alltså bra? Men torrschampo har jag inte hört om innan, viste inte det fanns. Spännande, ska se på den länken.
Jo, imponerande alfapet :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...