onsdag 13 februari 2013

Alla Hjärtans Dag-Tips..


Iaf ett tips har jag om man inte vill ge bort en blomma lr en chokladask så kan man göra det lite personligare med  "Kuponger"
I detta fall , kärlekskuponger..  inuti ett kärleksbrev,Nu tänker ni nåt snuskigt men det behöver det inte alls vara utan det kan vara helt enkelt lite kvalitetstid , som att "Plocka svamp i skogen.." Picknick på stranden" Biokväll, jag bjuder!" Osv.. Så här kan det se ut.
Ett hjärta kuvert som när det är vikt (ska det ) se ut som ett kuvert.. och när man vecklar ut det så ligger kupongerna där i sin ficka..

Vill du göra ett sådant så kommer här beskrivnigen, vik kortet på de markerande ställen!Önskar dej en trevlig Alla Hjärtans Dag!!


ToodeLoo =)

3 kommentarer:

Oljekritan sa...

Hej min vän..det var fint att få, små kärlekskuponger..med upplevelser att se fram emot..typ som små dansbiljetter..Önskar dig en fin helg//Kram Karina

Sunna sa...

jag ska definitivt göra ett sånt och i mitt ska det bara vara snusk....härlig ide

Pernilla ~Pillan~ sa...

Måste vara uppskattat att få ett sånt kuponghäfte. Ang din fråga hos mig. De clearstampsen m svenska månader är köpta på Panduro och jag tror de är nya för våren så de borde inte vara problem att få tag på! Lycka till! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...