tisdag 19 mars 2013

Glädje!!!

Jag har fyllt år och bestämde mej för att ge mej själv en s t o r födelsedagspresent så shoppade "Lite" scrapsaker... Har hittat  lite olika sighter som har mycket bra priser så lite billigare kom jag undan, för det är ju visst så att hålla på med scrapbooking är inte speciellt en billig hobby..men vad gör man inte för konsten,hehe.. så här kommer lite bilder på smått och gott jag köpt..

 

 

 

 

 

Några vänner kom förbi med lite presenter, så gulligt! En sån jättefin bok oxå xom jag själv gått och sneglat på och så härligt mjukt gaaaaarn, då blir man alltid glad!!
 
Ett blomsterbud kom oxå , oj vad roligt! Det var från syrran och hennes familj, en jättefin stor hortensia.. Det var oxå kärt!!

 

Och så en söt vårbukett från guben!! Härligt!

 


Nu håller vi tummarna bara för att våren kommer på riktigt och det snart, särskilt nu när vi fått nytt snöoväder så tulpaner bl a är underbart att se och drömma om  att våren är på väg.. Må gott nu !

ToodeLoo =)

 3 kommentarer:

Anelma handarbetar sa...

Grattis i efterskott!

Pernilla ~Pillan~ sa...

Vilken härlig present att unna sig själv! Grattis i efterskott. Va mycket fint du fick av dina vänner också! Det är väl tur att det finns tulpaner nu som kan ge vårkänsla... För vädret gör det ju tyvärr inte ;-) kram

Sirpa sa...

GRATTIS i efterskott! Så fina presenter du köpte och fick från dina vänner!
Önskar dig en skön onsdag!
Kram Sirpa♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...