torsdag 28 mars 2013

Läget (lutar) ligger...

SKIIIIIIT!!
 Skulle man nog kunna säga att det är!..
Har fått ryggskott, direkt från sängen så fort jag skulle gå upp! Hur i jisses namn ådrar man sej detta fenomen från i liggande ställning??
 Faktum kvarstår att så är fallet och allt det där vardagliga har fått stå på paus för jag har förstått att minsta lilla lutning lr bockning kan förvärra det radikalt så har fått ta det väldigt lugnt..(Det kändes kan jag tala om)

Det gör jag väl i vanliga fall oxå men ni vet när man ser fram emot kanske att pyssla  för det har jag inte gjort på et tag nu så känns det rastlöst...

Sitta still t ex, som en paralyserad höna och tänka på exakt alla små rörelser man gör så inte ryggen låser sej, ja vad kan man säga... fast det kunde vart värre och det är jag väldigt tacksam för att det inte är.

Men någon påskrunda att se lite konst blir nog inte av , iaf inte imorgon.. men förhoppningsvis är ryggen bra igen snart, håll tummarna!!
 

Har glömt bort att visa er! Jag VANN en kakbok för virkning och lite stickning.. det ironiska var att jag hade precis beställt en annan sorts kakbok!
Så nu har jag två! Tänkte jag kunde ge bort den ena men det visade sej att jag behöver båda för att få ett komplett kakfat så småningom!
 

Så det vart jätteskoj.. Och fina är dem, kan varmt rekkomendera dem!


Önskar er alla en härligt glad påsk med förhoppningsvis mycket sol ocg fågelsång!

ToodeLOO =)
3 kommentarer:

Oljekritan sa...

Stackare..Fy för att ha ryggskott..det har jag haft många gånger och vet hur hemskt ont man har, och hur hemskt det är att röra sig..NU var det många år sedan jag fick det...Undrar förresten varför man får det, och varför jag inte längre får ryggskott..tack och lov.-Hoppas ditt onda går över snabbt så du får se lite konstrunda..Kram och gla Påsk

Evas Pyssel sa...

Trevliga böcker du vunnit !! Men trist med din rygg. Hoppas att det snart blir bättre.
Glad påsk från Eva

Mia sa...

Äsch då, ryggont är inget skoj. Du får ta det med ro, hoppas virkning fungerar i varje fall, då har du snart fyllt dina kakfat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...