torsdag 9 maj 2013

Almanacka och album..

Blev inspirerad av Marie på http://www.skaparlusten.se/ som är DT där , hade gjort en assnygg almanacka som hon har på sitt jobb.. Jag tänkte jag slår till med att göra två stycken på en gång för jag vill ge bort (minst) den ena iaf..Hmmm tog lite tid det här... Först måste man ha en kortlek dom det går åt hela till dessa två, som ska ritas av, klippas och klistras och sedan klippa, och metallblommorna tog oxå lite tid men det andra gick fortare.. men nu vet jag hur jag ska göra och INTE göra till nästa gång , för det var faktiskt riktigt roligt...!!!Jag och dottern var på nybörjar kurs kan man kalla det till att göra album, tänkte hon kanske oxå fastnar för scrapbooking men tyvärr gjorde hon inte det men ett fint album gjorde hon iaf, det är det bruna..

Sen fotade de allas alster , de blev lite olika fast vi hade i stort sett samma papper och dekorationer..
Ja man kan säga att jag blivit hooked på scrapbooking som jag inte trodde var möjligt men nu har man en till hobby, jisses kos vad roligt precis som stickning och virkning, fast det hade räckt långt egentligen men nu är det så..så nu är detta inte bara en handarbetsblogg lr kan man inkludera scrpbookingen i det lr ??Sen har jag gjort min första vecka på Smach utmaningen, så ser den ut..

 Må gott allihopa och ToodeLoo =)
4 kommentarer:

Anelma handarbetar sa...

Smart almanacka!

Kram Birgit

Liselott Tärning sa...

Hej!

Vilken fin blogg du har!
Det var inte alls svårt med bindbokeri! Kolla in denna youtubelänk: http://www.youtube.com/watch?v=S2FRKbQI2kY

Hedvig sa...

Fin almanacka! :)

Evas Pyssel sa...

Vad flitig du har varit. Snygga alster och rolig idé med almanackan. Jag blandar också med olika handarebeten. Omväxling förnöjer vet du väl.
Kram Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...