onsdag 22 maj 2013

Bläckisar....


Kommer ni ihåg jag lade in ett inlägg om att virka bläckfiskar till för tidigt födda till olika prematuravdelningar i Sverige.. jag gjorde 5 st och så här ser de ut... Man skulle berätta lite om sej själv varför man gjorde detta och sen döpa de..

Jag skrev att jag gör detta för att ge lite tillbaka till all personal som hanterar dessa små barn varsamt och tar så väl hand om föräldrarna oxå
 För 17 år sedan var jag i samma sits som de och hade en liten kille som var född i v 26..(men jag skrev inte att han dog) det finns ingen anledning att berätta det , för de ska hoppas på det bästa och inte tänka på sånt även om det är ibland högt relevant i de sammanhangen..

 Jag döpte mina bläckisar till Trust-Tillit, Patience-Tålamod, Love-Kärlek osv på det temat.
. Så te x blev det så här när jag förklarade vad det hette..
"Hej jag heter Patience-Tålamod.
Ha tålamod med att du växer dej stor och stark.Jag finns här vid din sida så du ska känna dej trygg..
Lycka till, Patience"

Har prövat på bokbinderi oxå , gjorde mej en skissbok, väldigt simpel men för första gången blev det helt ok och så gillar jag att sy med stora nålar.. Så tror jag ska göra en sådan till min son i julklpp lite mer avancerad isf ska den bli.. Ska altra den då så den blir lite finare med pynt.


Må gott alla. ToodeLoo  =)
1 kommentar:

Skaparglädje sa...

Åh, så roligt att se att fler än jag virkar bläckfiskar. Jag har sex stycken klara nu och tänker skicka iväg dem nästa vecka. ett mycket behjärtansvärt projekt.
Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...