tisdag 22 oktober 2013

Färdiga UFO:s

Har rensat upp lite bland mina UFO:s (unfinishedobjects) och gjort klart lite projekt, bland annat en tillhörande mössa till min soya halsduk som jag gjorde klart förra året..

Köpte garnet på netto och det kan jag rekommendera, så mjukt och skönt! Jisses kos, det är som att ha en gosekatt att krama hela tiden!! Hehe..

Bilderna blev inte de bästa( som vanligt).. Garnet är ju faktiskt grannare i verkligheten!!.. (Får fotta i dagsljus istället så det kommer till sitt rätta "jag"...
Väldigt färgglatt men det kan man behöva ibland!! Passar faktiskt till allt!! Mönstret till halsduken är påfågel men det funkade inte till mössan så hittade det i den nya stickboken jag köpt!
Så roligt att ha i sin bokhylla att bara plocka fram när man vill ha nåt mönster!!


Passade på att köpa vantboken oxå som två bloggerskor har knåpat ihop! Inte dåligt alls!! De är sååå duktiga och vackra mönster och tillhörande bilder!!Har oxå äntligen blivit klar med den andra strumpan men garnet räckte inte fllt ut så det blev til att plocka fram nåt liknande, fast detta fick bli uppnystat först för att sen pryda tån med merino ull, mjukt och skönt fast det är aloe vera i det andra garnet så det är nästan lika mjukt..


 Men lätt att hålla reda på höger o vänsterfot nu iaf, hehe!!Må gott o ToodeLoo !! =)


2 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Jättehärliga stickprojekt !! Precis sånt man behöver nu. Måste kolla om de här böckerna finns på biblan.
Ha en skön helg.
Kram Eva

Oljekritan sa...

vad flitig du är och duktig med...stickar och gör det fint..fin mössa och halsduk önskar dig en fin vecka kram Karina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...