fredag 4 oktober 2013

Färdig....

 Har visat innan att jag fick Eskimo garn av min syster till en tröja lr nåt. Tog tid innan jag visste vad jag skulle sticka  men hittade ett mönster som jag haft en bra tid som man egentligen skulle ha sirdar garn till men gick lika bra med detta.. Fick köpa till 3 xtra nystan bara men det var nästan samma färgbad så det gick bra..  Här är den nästan färdig .


Igår blev jag klar med det sista men denna gången orkade jag inte blocka den så det fick vara.. En knapp från mormors knapplåda och Voilá!! Så var den klar..
Den ser nästan ut som en barnkofta men den ska sluta vid byxlinningen och det gör den ..passade Perfekt lr (precis) kan man oxå säga...Det blir inga kanelbullar för mej idag så kan man oxå uttrycka sej, hehe..

Idag för fyra år sedan föddes Bianca min systerdotter så i paketet lade jag ner 4 stickade kanelbullar oxå.. Håll nu tummen för att det kommer fram idag...

Ha det nu riktigt skönt  i solen för det ska det vara nu ett tag till, soligt o underbart med dessa vackra skimrande färgglada löv som vi har nu.. Jag gillar verkligen hösten.. så  bara njuuuuut!!!..

Må gott!

ToodeLoo  =)

2 kommentarer:

Mia sa...

så fin kofta, gillade modellen, ser så lagom uskuldsfull och flickaktig ut. passar helt säkert jättebra till jeans :)

Rosenvante sa...

Härlig modell, den gillade jag.
Sen måste jag säga att koftan du fick uppslickad var helt underbart snygg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...