söndag 20 april 2014

"Vi bor på landet" Djur och åter djur..


Är förunnad att bo på landet och se en massa vilda djur och ibland ända in på knuten..

Vi har haft både räv och rådjur i trädgården och sothönor och t om en havsörn som har vart på besök i våran damm ( typ mer som sjö) hehe  Och tranorna korsar luften precis ovnför oss så det är så fantastiskt.. 

Häromdagen fick vi beök av en padda igen vilket händer då o då men denna var extra slö så fick ut o kolla närmre.. Men titta där det var minsann två st som hade lite kuttrasju så bar ner dem mot bäcken igen där det är lite bättre för dem än att vara nära våra rovdjur till hundar som inte bryr sig om att de är giftiga ( förrän efteråt)..
Idag såg vi en miniödla vid pallkragarna..så söt!


Var hos svägerskan och träffade hennes sex nya lamm inom ett par dagar blev de det.. så mysigt med deras bähande!! Naaaw...

Häromdagen var jag o hämtade färska ägg som produceras av dessa skönheter som var postorderägg från början, fantastiskt  att de kunde bli de här fina men lite hjälp av äggkläckningsmaskin så gick det bra!


Skulle gärna vilja ha egna höns men mina krämpor sätter stopp för det , just nu , hoppas på att vi kan ha det så småningom.. Älskar ju fåglar..
Gjorde denna avbildningen av tuppen Sture..

Det temat har ju fortsatt för det har ju vart påsk.. skickade iväg lite påskkort oxå  och gjorde lite 
påskarrangemang , ett till oss och ett till en annan svägeska som vi var bjudna på middag hos.. Ja vi har haft en sån vacker helg med sol o värme och så har det vart påskrunda överallt men har knappt vart nånstans för typiskt nog har jag legat i stort sett hela helgen i migrän.. men vi har haft det mysigt ändå , för ungarna har vart hemma och det är alltid trevligt!
Må så gott och ToodeLoo =)

3 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Så många trevliga djur du har runt dig, ja en del kanske mindre trevliga. Men fina dekorationer ser jag. Synd att du inte kunnat njuta fullt ut för din migrän. Ett elände med sånt.
Kram Eva

Lina sa...

Det vet jag tyvärr inte! Men säg gärna till om du hittar en sån! :D

Carola sa...

JAG IMPAS STÄNDIT ÖVER DIN FÖRMÅGA ATT HITTA PÅ NYT PYSSEL SOM GÖR DIG LAD OCH SOM FÖRSKÖNar ditt hemm. jag har blivi mer huslig tck vare tips du har jagg, hälsans lite djua dalar odch att livsanarna vaknar till liv och man inte bara täkner på att göra något utan faktiskt tar itu och gör det man tänkt sig. Det är stort. Kram åsa, gumman. Du är en ängel i dangens väld och jag älskar dig <e3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...