fredag 13 februari 2015

Alla hjärtans dag .

Då är det alla hjärtans dag imorgon! Är det nåt ni firar lr ?
 Vi grattade en väninna som gift sig hemligt med en överraskningsmiddag och vad passar  bättre än ett kärleksalbum?!..

Hade valentinpapper hemma och för första gången provade jag att använda toa rullar. Plattade till dem i big shoten och målade med vit akryl överallt, tycker faktiskt det blev ganska bra..

Det är sammanlagt 6 rullar men visar inte upp alla...
 Det blev uppskattat men ska hjälpa henne sen att skära till och klistra in fotona hon vill ha där och maten var oxå god, så det vart skoj men hade hon vetat detta hade hon stannat hemma så tur då vi inte sade något, hihi...
På måndag (hoppas hon inte läser detta ) ska jag till en annan god väninna som ska få detta men visar bara upp några av bilderna så lite "surprise" finns kvar om on nu skulle kika in här..hehe Hann även om det var i sista minuten med små valentine kort som jag kände att dessa personer behöver känna sig uppskattade så hoppas jag lyckas med den bedriften..Runda små easelkort..
NI får ha en extra kulig dag ni som firar och ni som tar lördagen som en vanlig dag får oxå ha det så kuligt, hihi..
Själv hoppas jag med tummar och tår att min "andra" plötsliga huvudvärk försvinner då jag ådrog mej en liten men dock mycket smärtande hjärnskakning, så jag orkar med att köra till väninnan sen , för det är något jag inte vill missa..


Puss o kram och ...
ToodeLoo !!

1 kommentar:

Lady Gaggig sa...

Så fina album du gör! Toarullealbum är kul att göra...lite pilligt dock, men dom blir ju väldans gulliga! Kram på dej, hälsa alla och ha en fin alla hjärtans dag!
Och var rädd om huvet, hörru! Pöss..
Kram, Jison

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...