onsdag 23 mars 2011

Möss? Nääää Mössor!!!

Oj vilken vacker morgon!! Så härligt att solen har börjat titta fram lite mer så man kan få bli lite piggare!!YES Äntligen,det behövs,hehe

Känns lite som man levt i Narnia land alldeles för länge så nu är det ljuvligt att se alla smålökar som kommer upp.Vi har vintergäck och snödroppar och påskliljor och tulpanerna börjar komma fram nu!!

Fast här inne är det lite vintertid ännu!!HEHE.. har som sagt snurrat in på att göra mössor,men varför inte? Har tänkt att om jag orkar så ska jag stå på julmarknad sen och sälja dem.Man måste ju börja i tid,hehe..

Men dessa jag gör nu ska jag ge bort så klart..heheDet är inte mycket jag gör till mej själv men tycker det är mycket roligare att ge bort,lr vad säger ni??

Så här ser pippimössan ut på systerdottern,fiiiiin va?

Fast denna öronlappsmössa var i minsta laget så sa till henne att jag gör en ny ,nu är den för en 2-3 åring så nu ska den passa och nästa säsong med..Gjorde om mössan så den blev lite roligare så här tycker jag .(Hoppas ni ser fast den blev suddig).

Har blivit av med min 60 cm kabel så nu är det LOOKY LOOKY time..
Håller på med en annan sorts mössa emellan dessa och känner att det hade varit skönast att sticka den med den så nu ska jag leta efter den..

Ha en UNDERBAR förhoppningsvis SOLIG dag!!

ToodeLoo =)

5 kommentarer:

4U2! sa...

Detsamma, och så söt hon var!

Carina sa...

Finfina mössor =D

Ulla-Bella sa...

Kjempeflotte luer. Greit og lage mange når man først er i gang:)

KattQarina; sa...

Jätte fina mössor! Lika bra att börja sticka nu om du ska sälja till vintern!

Garnhumlan sa...

Fina mössor och gulliga bärare av dem. Ha en skön helg!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...