torsdag 3 mars 2011

Som tandtroll..Envisa Och besvärligaHEJ!!
Jag är ju inte den rappaste på att göra inlägg men här kommer ett litet för jag tänkte göra ett större i helgen..Då ska jag visa upp babykoftor jag gjort,så missa inte det..Är rätt så nöjd faktiskt,för det var dessutom ett danskt mönster!!HEHE

Vi har haft "klödd" med datan..
Guben skulle söka nåt på google och VAD hittade han där??
JO VIRUS!!!


Hjälp!! Tänkte jag och sa det även högt när det började blinka överallt och varnade hit o dit..till sist fick vi en sådan här snygg skärmbild!!
Ojoj..Vad jag gol..hehe..Hur skulle detta gå o fixa till då?
Han KAN INGET om datorer o jag kan bara lite..
men efter lite andhämtning och lite tänk så lyckades jag fatta att det antagligen "bara" är spam ,fast det var rentbrinnjäv-gt att få bort för det bara blockerar så lyckades jag hitta systemåterställning och den blev bra igen..pust...

Men fick skaffa fler usb minne för nu ska här sparas det mesta för det är bara att inse att vi måste formatera den och sen ska man ju göra det en gång i halvåret egentligen för att minimera att virus sätter sej och blir kvar som envisa tandtroll..
men det överlåter jag till sonen denna gång för usch ,det är inte min grej..blir bara nervös och irriterad när det inte flyter på..

Eller vad säger ni?
Piece of cake lr Piss off??

Ha nu en skön fredag,sj hoppas jag på att guben o baranen fixar tårta och allt annat till lördag för då strejkar jag (denna gång) för har bestämt mej att bara vara,för då är det min födelsedag,hehe..
Fast det är väl inget att fira egentligen men det är alltid jag som fixar o trixar med deras så det är väl inte mer än rättvist??!!HEHE

ToodeLoo =)

11 kommentarer:

4U2! sa...

Hur ofta strejkar du egentligen?

Rosenvante sa...

Vi köpte en extern hårddisk för dryga 1000 lappen. Sen lade vi in att det skulle göras kopior en gång i veckan. Förlorar jag nått är det bara en vecka och det kan man stå ut med. Ett tips bara.
Så är den liten o nätt tar ingen plats heller.

Paradiset Kaos sa...

Klart att du ska strejka på lördag :-)

Myggan sa...

Formatering och jox får maken sköta hos oss. =)
Låt övriga familjen få springa benen av sig på lördag. Det tror jag säkert att du är värd.
Grattis i förskott!
/Anna

mary-ann sa...

håller med Rosenvante...köp en extern hårddisk...mycke bättre (och billigare) än USB

Evas Pyssel sa...

Vad skönt det ska bli för dig på lördag . Kaffe på sängen, middagen lagad och en härlig tårta till kaffet. Och så lite sång och presenter. Så ska det se ut. Säg det !!! jag fyller en vecka efter dig. Kram Eva

Anta sa...

Datafix får sonen fixa här med. Grattis i förskott och strejka ordentligt det är du värd.

Ulla-Bella sa...

Håper du får orden på dataen, og at du får full service på din fødselsdag:)

Hedvig sa...

Åh nej, vad irriterande! :(
Tänk bara på om du köper en hårddisk och gör backup på (vilket är bättre än ett usb-minne) att sedan förvara den någon annanstans än i hemmet. Jag gjorde nämligen inte det och sedan fick jag inbrott och de stal både datorn och hårddisken så det slutade med att allt var borta i alla fall. Bara ett tips... :)

Sunna sa...

håller med rosenvante, en extern hårddisk, usb är inte tillförlitliga, de kostar knappt 500 nu

Mia sa...

Kan du lite? Inte tror jag på det, formatera datorn?? Grekiska för mig.. Bra du fick fixat det, datorstrul gör en så himla ilsk! Ha en fin ( och fredfull) fredagskväll :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...