söndag 8 januari 2012

Godbitar!!

Som vanligt är jag liiiiiite dålig på att uppdatera men nu kan man iaf skylla på jul o nyår så då gör det (väl) inte så mycket,hehe..Kanske alla är trött på att höra om det oxå men måste ju visa några godbitar från julen 2011.

Har ett par vänner som jag  bytar julklappar med och det måste jag säga är ett jättekul inslag att få vara med om, för om man i stort sett vet att man inte får nåt garn av familjen så vet man iaf att minst ett nystan får man i klapphögen av vännerna och mycket riktigt så blev det så oxå.I en jättestor påse tittade dessa klappar fram fast detta var lite för mycket tycker jag , för blev helt överväldigad och så snäll trodde jag att jag inte hade varit men tydligen!!

Från det ena paketet tittade ett nystan ut, "Garngodis" har ju spunnit och färgat detta garn alldeles själv och dessutom var det ett av de finaste hon gjort och det gav hon MEJ...

Jisses vad glad och överraskad jag blev, men inte nog med det för  det fanns ju fler paket att öppna , och dessa tre böcker fick jag med ! Perfekt nu när jag precis börjat med scrapping och liknade saker..
Mycket uppskattat!! Det är ju så .lika roligt som att ge och få se minen på personen som öppnardet är lika roligt som att få!!.. Och särskilt när ma hittar nåt som personen verkligen vill ha /lr är intresserad av.

Helt apropå har jag även fått denna vackra Hoya av en vän som jag har hjälpt med smärre saker men inte förväntat mej i gengäld, men hjälp vad jag blev glad och tyckte detta oxå var för mycket, hon har själv drivit upp den och jag vet hur lång tid det kan ta..men även där blev jag överväldigad..
Sen på julafton så brukar det alltid vara att ungarna får flest klappar men denna gång blev både jag och guben förbryllade..

Nåt måste gått fel, för det var han och jag som satt med flest klappar!!
Ojoj, vilken konstig känsla och även här måste vi varit hur snälla som helst!!
Men så kul det var när högen bara blev större och större!Haha.. Det här hade jag runt benen och så här kul var det för guben!
Med detta avslutar jag höjdpunkterna för julen och i nästa inlägg blir det som vanligt , för nu har jag nåt stickat att visa upp!!!
Så må gott där ute och idag är det jag som tar bort julgran, för nu är det ettt nytt år och nya tag!!

 Toodeloo  =)

6 kommentarer:

Kattis sa...

Oj vilket helt fantastiskt underbart garn du fick! Snacka om att det skulle kunna bli vad som helst, vad du än gör kommer det bli sååå vackert!
God fortsättning på det nya året!

skapa och inreda sa...

Önskar dig ett riktigt Gott Nytt skaparår!

Rosenvante sa...

Oj det var inga dåliga klappar du fick.

Oljekritan sa...

Paket är skoj man blir ju som barn på nytt!!! Roligt att ge och få...Garn förstår jag att du är galen i..undrar jag vad som stickas nu??....Jag fick mig en tanke idag...jag ska ju bli mormor i början av mars...borde ju sticka nåt fint till den lille......suck..har ej stickat sen min son, som nu är 30 år, var nyfödd...Hur gör man?? Är det som att simma?? Det finns där?? hihi...kram och god fortsättning karina

Evas Pyssel sa...

Vilka härliga julklappar du fick. Vad roligt att få garn. Det har aldrig hänt här. Böckerna ger dig toppen inspiration ska du se. Snart ser vi resultatet....eller ?? Kram Eva

Carola sa...

Du är alltid snäll och go, vännen, så du förtjänade absolut garnet :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...