lördag 14 januari 2012

Hej och Hå

Idag är en härlig dag för det är en ny dag och dessutom vakna till lite solsken är ju perfekt för humöret!! YES!!
 Jag som nästan trodde att vi skulle få leva med regn för alltid, så mina nya gummistövlar jag fick i julklapp skulle bli den nästa mode"kängan".
Men det sista som överger en är ju hoppet så det lever jag gärna på och "voila" nu gav det resultat.
Annars en mindre kul grej är att vår dator håller på att lägga av och jag vet inte riktigt hur det blir. Vi kommer att köra på så länge det går men den lever sitt eget liv emellan varven och inte förrän den absolut inte får igång den igen så blir det en ny.. Men om det dräjer längre än en vecka till ett nytt inlägg så är det nog så att som vi skåningar kan uttrycka oss, att det "klöddar"(inte går som det ska)
Iaf så lovade jag lite stickrelaterat sist och det är klart att det sak visas.


Jag har hållt på med en pippitröja till min bonusdotter men kan inte hjä'lpa det , jag tyckte det var en av de tråkigaste stickningarna jag vart med om och det är inte logiskt, men det är så bara.. Så nu efter vet ej hur många ändringar så är längden så som det ska vara efter tvättning t om , men ändå så ser den kort ut, och så förlängde jag ärmarna, för har förstått att mönstret även där är det lite för kort tilltaget, men då blev de för långa... OHHHHH!!

Sånt kan jag bli så trött på att det inte blir BRA!!! Men  men vad är en bal på slottet??
Gör om och gör rätt har jag gjort nu x- antal ggr så nu gör jag inget förrän hon har testat den och så får jag se om det kläcks några nya idéer om hur jag ska göra den bättre til henne.
Så mycket jobb och dels det inte blir bra och dels kanske hon inte kan använda den.. Nej tack, då är det dax för hjärnknölarna att arbeta..
Passade på att göra en pippi mössa oxå till henne, ser lååååång ut men det är ju så klart en mössa med häng, så den blev iaf godkänd, hehe..

Nää det blir säkert bra i slutändan  men ni som stickar/virkar vet ju hur det är när det inte blir "perfekt" hehe..
Nåja , gjorde en perumössa till mej själv långt innan jul men blockade inte den förrrän nu så nu är det bara till att använda denna sköna mössa!!

 Förresten var på Åhlés igår och titta här vad de hade!! Mycket info om garnkvalitéer och olika sätt att sticka, så kanske det kan vara nåt intressant.. Roligt att se iaf..

Önskar er en härlig helg och en fin vecka så syns vi när vi syns!!!
Sticka lugnt!!

ToodeLoo  =)

9 kommentarer:

☆ Magdalena ☆ sa...

Ooo vilka härliga "Pippiplagg"

Evas Pyssel sa...

Det var märkligt....jag stickade också en pippitröja till ett barnbarn och jag höll aldrig på att bli färdig. Jag fick riktigt ta mig i kragen till slut. Konstigt !! Trist med krånglande datorer. Vi väntar på ny hårddisk. Vågar inte stänga av den ifall den inte startar. Sol här med idag. Kram Eva

Rosenvante sa...

Jag förstår inte vad du inte är nöjd med, de är ju jättefina.

Mia sa...

Men Pippitröjan ser ju riktigt fin ut, så synd den var så tråkig att sticka och när det börjar bli fel så fortsätter det dessvärre gärna. Hoppas den passar nu, med mössa och det hela :)

Pixi sa...

Javisst är den fin när den ligger ner, hehe men ärmarna är alldeles för långa när man har den på ... det är det som är triiist..men men det löser sej väl...hehe =)

chissra sa...

Vilken fin perumössa
hur mår du.
kram

Mamma C sa...

Min mamma stickade 4 st förra året. Jag fick en bl.a.
Jag går alltid innan jag käkar någon frukost, vardag som helg.
Kram mamma C

virkpia sa...

Jag tycker också att tröjan ser jätte fin ut. Att ärmarna är lite för långa kanske inte gör något, de går ju att vika upp. Jag vet ju inte hur gammal din bonusdotter är men ärmarna kan ju alltid vikas ned när hon växer :) Längden på tröjan går ju alltid att fixa med lite virkning :o)

Lady Thirty sa...

oj vad dålig jag har varit på att titta in hos andra bloggare på senaste tiden...så fint du har fått till det här på din sida!

gillar pippitröjan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...