lördag 28 januari 2012

Som det brukar...nästan

Jaha då vaknade jag sent denna lördag med!Typiskt!
Dels tycker jag det är trevligt att höra iaf lite på ring så spelar vi och så har man hunnit "morna"sej till det är dax för melodikrysset..
NU låter det kanske som man är hur en riktig tant som gör det varenda lördag men det är det inte...men jag gillar rutiner och detta vill jag ha som en rutin, men på nåt konstigt sätt så tillåter jag väl mej (undermedvetet) att jag inte behöver gå upp så tidigt just på lördagen!!
 Ohhh de kunde väl ha delat upp det då?!! Ha ring så spelar vi på söndagen istället??!!

HAHA...Nää nu ska jag inte tråka er med mina märkliga funderingar...hmmm får nog skylla på för lite kaffe med som kanske neutraliserar mej en aning(om det är möjligt)!!!

NU har iaf lilltösen fått sin pippitröja och jag behövde faktiskt inte ändra något på den..
Hon var lite skeptiskt precis som jag att den såg väldigt kort och bred ut men allt ändrade sej när hon tog den på sej! !Så skööönt!
Vi var i Lund igår och första gången på jättemånga år var vi och gick lite i  centrum och det var jättetrevligt.. Har första gången äntligen kikat in på den omtalade butiken Sländan..
Den var mysig , trång med massor av garn från tak till golv! Det var härligt att se!!
Panduro hobby låg upp till och kunde inte låta bli de här 2 sakerna... Så fiina papper och sockersöta ugglor till 3d.. Så nu är jag minsann pysselsugen så det ska jag o lilltösen pyssla med idag!!
Ha det så bra allihopa..

ToodelOO =)Ärmarna får man ju tvungen vika upp men det ser rätt bra ut ändå!!


5 kommentarer:

Sunna sa...

tröjan ser ju perfekt ut, önskar vi hade så där roliga butiker här också, ha det gott

Evas Pyssel sa...

Härlig pippitröja och inte minst mössan. En glad tjej förmodar jag. Mysiga affärer går man gärna in i.Och alltid får man med sig något spännande ut. Ha en skön söndag !! Kram Eva

Fiff sa...

Vilken fin pippi-utstyrsel!

Chubby N Chieque sa...

Tjihi... Sländan är väl din himmel, eller hur? Hoppas du hittade många "vill ha" eller ngt.

SJälv åker till torsdag (igen) och åker till storstaden på söndag. Dottern ska flytta till hennes egen lya så, säng odl ska inhandla or bäras up.

Ha en skön kväll.

Kjams,
/chie

Moj sa...

Åh, så fin Pippi-tröja hon fått! Och mössan!!

DU e dutti!!!
Kramis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...