fredag 3 februari 2012

Veckan som gått...


....har innehållt lite av varje! Som sagt från det förra inlägget så pysslade jag och lilltösen lite bröllopskort faktiskt!Ett par som gift sig i smyg ville vi ändå uppmärksamma..

Jag gjorde det lite, vet inte hur man säger men lite enkelt men ändå romantiskt och fint.. Lilltösen gjorde annorlunda.

De blev verkligen olika men så kul att se hur kreativ tösen är..Hon skrev ut vackra ord från datorn, klippte ut varje ord och distressade de lite grann så de såg lite gamla ut och klistrade fast dem..Voila, så här blev det! Urtjusigt och härligt att se kreativiteten!!

Hittde dessa gamla godingar i affären , kunde ju inte låta bli!! Zingo är bra ,halvsnuskig och halvgalen men bra!!
Man får sej rätt så många skratt, kan jag säga och det behöver man så ofta det går! Lödder då? Jo nostalgi från jag var ca 10-13 år, på den tiden var väl lödder just den första riktiga såpan vi hade här och inte så mycket annat att skratta åt.. Men det gjorde vi då-idag då? Njää man har nog utvecklat sin humorgen men nostalgisk..- Jepp det blir man så 3+ får den ändå av mej!! Hehe...( Ja man får ju passa på att recsensera när man kan ) haha..
Skämt åsido så har det ju varit rätt såååå kallt, tack o lov inga -40 här jisses kos men så det räcker och blir över..
Så här kan de se ut när man är uta och traskar med voffsen..

 
Helst så har jag på mej thermobrallor, väldigt behövligt med dessa kalla vindar som härjar överallt..
 
Sen om det då är snöigt och blött så har jag alltid lagt lite tidningar på golvet för uppsug av geggan...
Men det gick inte.. för båda småhundarna kastade sej över dem och tyckte det var sååå roligt att krafsa och bita sönder allt i småbitar..Hmm..man kan ju tro de är släkt med papaegojan Gösta som har detta som sin favoritsyssla...
Nää så inga tidningar i fortsättningen , får skaffa en sån däringa skoplatta lr vad det nu heter.. Den kan man ju skölja snabbt och behändigt med!

Med monsterhunden Ebba säger jag "Ha en superduper helg och kör försiktigt där ute i snöyran "
ToodelOO  =)5 kommentarer:

Anta sa...

Beundrar verkligen er som kan göra så snygga kort det där är inte min grej har testat men nää, Bra att mönstret kommit fram ser fram emot bild senare. Ha en härlig pysselhelg. Kram

Evas Pyssel sa...

Himla vackert bröllopskort !!! Inte så mycket snö hos dig ser jag , men lika attans kallt som här. Fy tusan !!! Kram Eva

Hedvig sa...

Detsamma! Och vilka fina kort ni har gjort! :)

Moj sa...

Åh, va roligt att se att Ni pysslar, Du och Lilltösen!
Att JAG skäms för min glömska och mitt slarv behöver jag väl knappast säga till Dej va? Fy faaaan som jag skäms nu, men inte sjutton trillar det iväg något postpaket av det!?!?!?

Nä...skärpning här nu. Ska försöka få iväg den till veckan, men att LOVA....nä, det är inte lönt eftersom jag typ "inget huvud har kvar"...FÖÖÖÖRLÅÅÅÅÅÅT!!!!!!!!!!!!!

Haha....Lilla Ebba!!! Klart hon och Nellsan ska ha lite tidningar att leka med...det gör väl inget??? Ta bara bort metallmojen!

Kram goa du.....ska försöka ringa dej någon av dom närmsta dagarna..
Hälsa Gubbe och kidsen från oss!!

PÖSS på pannan!
Moj

Pysselfarmor sa...

Men jistarns vad de hade skojigt då!!! ;-)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...