onsdag 9 maj 2012

Lite sol....

Nu ska ni få se på stickat här..
 Köpte hyskor förra veckan så nu är baby klädseln klirrad komplett..
Det är till syrrans blivande babykille , fast denna får han ha när han är typ 3 mån lr nåt sånt.Kan ju passa, då det börjar bli kallare då, hon ska ha till midsommar..

Annars undrar jag hur kan grejor försvinna helt spårlöst fast man letat o är säker på att ingen annan har tagit dem.. j-a skit rent ut sagt som denna 3- d ugglorna..

 helt väck och ett nytt lipgloss som jag hade tagit fram igår.. vet ej vart det har tagit vägen , fast jag vet var jag hade den sist .. Märkligt, mycket märkligt o trööööööttsamt!! Men där finns lite solsken..
Nu är jag en ägare till en egen sissix så ska bli kul och se vad man kan ha den till , fast det är en dyr hobby jag har skaffat  men kan det hålla en kreativ och lite munter mellan varven så är det faktiskt värt det , för jag måste kunna variera mej nu när jag inte kan sticka och virka så ofta..
Må gott där ute och önska mer sol och värme, för idag har det varit väldans grått..
ToodeLOO =)


3 kommentarer:

Carina sa...

Oj så länge sen jag hälsade på hos dig =O men nu är jag på besök. Så fint du stickat. Verkligen jättegulligt. Ha de så gott

Evas Pyssel sa...

Vilket gulligt set. Det blir bra till hösten. Nu kan du stansa på Sissix för fulla muggar. Det är jätteroligt. Kram Eva

Pysselmajorna sa...

Jag har funderar på att göra samma söta baby kläder, man problemet är att jag inte har någon att ge det till.. Men kan ju alltid lägga det i nån gömma så länge :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...