söndag 27 maj 2012

Att komma ikapp..

Jaha då var det mors dag , så GRATTIS alla mammor..
Mina barn träfade jag förra helgen så de kommer inte hem denna helgen men det gör inget för vi sågs ju då.. Men jag kan inte gratta min mamma för hon dog för 14 år sedan men det har jag oxå förlikat mej med men visst är det trist att inte ha möjligheten att komma med en blomma till henne..
Att gå på kyrkogården är inte samma sak så får se hur jag gör men hon är ju alltid i mina tankar och det är väl det som räknas, egentligen ..
Nu har vi köpt en ny dator så nu funkar allt igen och har en del att visa upp vad som har blivit gjort under dessa veckor.

 Gjorde en hjälmmössa till kompisens baby, hon blev överlycklig så det var skoj, och Lovis verkade inte protestera..hehe

 
 


Lite kakor är ju aldrig fel om man vill ha kakkalas för minstingarna .


Hittade stuvbit på det fina komönstrade fusktyg till kuddfodral, gillar ju skarpt svart och vitt ihop.


Sen ordnade en kompis fram garnet rustico till den här sommarhatten, tycker det funkar bättre än originalgarnet man ska ha till den.

Så förra året gjorde jag denna och i år till ett bröllop skulla jag ha denna.

.Men liknar en badmössa från 20-talet så Nej tack, det var bara till att tänka ut vad jag skulle kunna ha på huvudet istället...så letade igenom huset ocj som Kajsa Varg sa "Man tager vad man haver"  så gjorde även jag..lite tyg o band så blev det en liten pillerburkshatt lr vad de kallar den modellen..
5 kommentarer:

4U2 sa...

Du blev riktigt fin i den hatten!

Sunna sa...

Jag tänkte så här att eftersom det är mors dag måste ju det vara tillåtet att beställa lite garn, det är ju trots allt rea på drops...

Evas Pyssel sa...

Virkade kakor tycker jag om . Har några stycken på ett "silverfat" och de är alltid uppskattade av besökare. Min mamma är också död sedan -95. Saknar förstås henne också en sån här dag , men precis som du säger, det är tanken som räknas.Mina föräldrar ligger i minneslund och det är jättebra när man bor långt ifrån.
Ha det gott ! Kram//Eva

Lady Thirty sa...

åh, jag gillar kokuddarna :D

Anta sa...

Fina grejer du knåpat ihop, snygg modell oxå. Ha du skaffat en Rottis? Hoppas att du mår bättre sköt om dej och ha det så bra, Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...