onsdag 6 juni 2012

Bröllop för hela slanten..

Vi har varit på bröllop i helgen , så då var det passande att göra ett iriskort med en dikt som jag komponerat själv...Den är väl inte den bästa men det fick gå..(Kunde inte visa den här för den blev upp o ner , gick inte att rätta till)

Vi var på Wisingsö så då fick man givetvis åka färja över som tar en halvtimme dagen innan så vi fick sträcka på benen ordentligt.. På fm åkte vi en runda över hela ön som bara är 1,5 mil lång och 3 km bred men jättevackert.
 


 Dagen var solig men jättekall så åka remmalag (Häst och vagn) som är ett stort turistmål där var inte lönt med tanke på klädseln jag hade, men fint var det när alla gäster åkte med den till kyrkan.


Brudparet dansade in til Frank Sinatras "Fly me to the moon" och avslutade med "I feel good" Så det var lite annorlunda men fint..
 
Brudgummen är en kusin till mej o på festen träffade jag fler släktingar och fick nya med , så det var jätteskoj.
Men vi är inga festprissar så lagom till dansen så tackade vi för oss och jag längtade så efter att få sticka på min dotters sjal men tror ni inte jag hade blivit av med varvräknaren så typiskt och orkade inte skriva upp varven så det blev långfilm istället..

Hehe.
 

.Vi åkte på söndag förmiddagen och givetvis skulle vi ha lite polkagrisar och nostalgi, reklam kort sålde de billigt, så supersöta! Så det blev några sådana med..
 


Efter ca 4 tim var vi hemma , fina o möra men med fina minnen hade vi fått..Och så har jag tagit det lugnt nu ett par dagar så det har gått bra.

Igår gjorde jag ett sista minuten kort till en student , blev ganska stilrent...
 

 
Nu är det bara några dagar kvar till jag ska på swedenrock och nervös hur jag ska klara av det och kylan men skam den som ger sej . Har ju nästan aldrig varit på konsert och en särskild grupp måste jag bara se  så ögongodis för själen blir det och det blir säkert bra , det är bara den där oron som måste bort..
Ha det gott alla!!

1 kommentar:

Hedvig sa...

Mmm... polkagris... <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...