fredag 22 juni 2012

Midsommardax

Jaha då var det midsommarsafton och det regnar precis som vanligt...Konstigt att det alltid ska vara så, hehe men det har ju nästan oxå blivit en tradition som sill och jordgubbar..
Vi har 2 ungar av tre hemma idag så det känns bra ändå men vi håller det enkelt.
Ska göra lax och nypotatis till lunch så får det bli "det vanliga " sen ikväll hehe men ingen dans kring midsommarstången i år blir det utan hema och inomhus blir perfekt!=)
Vad gör ni idag?
 Guben tog med sej sin laptop från jobbet och satte igång våran nya laptop och sedan kopplade han in de gamla skärmen SAMTIDIGT!! Jisses sicken chock jag fick..nu du Jenny skille Lasse suttit jämte honm, varsin skärm med blocket , då hade de vart saliga kan jag tro !HAHA !!
Jaja nåt ska ju roa så ... =)
 

En morgon så blev jag förvånad när jag öpnnade laptopen , hade råkat fälla igen locket på en stackars fluga så den dog..jisses och det missade jag .. de som inte är så lätta tt ta kål på så gör man det med en laptop.. ja jag säger då det !!
 

 Annars har jag gjort klar det "lilla" setet till syrrans snart "färdigbakade "bebis som ska komma om en vecka.Det är uträknat til den 26 och våran mamma dog den 27 för 14 år sedan men vi sade det nu att om han kommer på den dagen så blir det ju en glädjens dag istället så hopas det ändå..Bara allt går bra så är jag glad..Men vi kan inte ses förränaugusti men det får bli som det blir och det blir nog bra

med det

..Måste visa mina nya väskor jag köpt, den svart har jag budat på ett loppis på facebook..Så kul nu behöver man inte åka till loppis längre om man inte vill..Bra ibland minsann!!
 

Fick oxå garn av en väninna i veckan och det är ju alltid VÄLKOMMET!! man blir som en unge som rotar i gottepåsen efter det godaste bitarna men gillade allt jag fick , t om de tunna strumpstickor på 1 2,5.Jättebra för hade inga såna innan..
 
Nej nu är det dax att göra i ording här så Glad Midsommar på er alla !!

Toodeloo =)
4 kommentarer:

Emilia sa...

Glad kreativ midsommar!

Hedvig sa...

Glad midsommar i efterskott! Fast vi hade sol, däremot regn på midsommardagen... :9

Superfina garner du har där! Förstår om man blir sugen. :)

bedroom designs sa...

Hi
PIXI
Please keep it coming and I'll be back for a more bit of surprise! It seems so simple and yet extremely useful.

Sandra sa...

Scysst av din väninna att ge dig garn :D. Roligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...