lördag 4 augusti 2012

Soliga bär..

Här sitter jag inne medan solen gassar där ute.. Men städa måste man ibland göra och hade det inte vart för att min syster med familj kommer imorrn så hade jag varit ute för länge sedan.. Nåja jag hinner med det oxå. En promenad med hundarna gör fintfint för kropp och själ!
De säger att man bara behöver vara ute i solen i 10 min för att få tillräckligt med D-vitaminer, men gäller det oxå om man sitter i skuggan? Någon som vet det ?


Iaf så har jag testat något nytt att ha blåbärssylt istället för lingonsylt på gröten.
Läste någonstans att blåbär kan hjälpa mot värk och jag vet inte om det hunnit bli någon effekt ännu ,men känner mej ändå lite bättre faktiskt.!Men det kanske är sockret oxå i den , för fy tusan vad söt den är.Kanske ska göra egen sylt så vet man oxå vad det är i den..

Annars som ni vet har det ju regnat en hel del..hrmpf.... mm en hel del...hehe
Jag fick nya gummistövlar i julklapp men de har minsann spruckit och guben vet inte vart han lagt kvitto för som jag vet så är det alltid 2 års garanti på skor..

De var supersköna och kan använda dem lite men absolut inte i för mycket vatten, men så hittade jag dessa för en bra peng och supersöta!!


Klart inte lika fodrade men jag ger de en chans och händer det igen ska jag minsann köpa mej ett par tre toren , för de ska tydligen vara de bästa men tills dess så har jag dessa som förgyller en regnig dag..
Jag har t om de på när jag är ute och handlar om det är dåligt väder. Finns ju ingen anledning att bli blöt i skor när man har gummistövlar och det är ju bara sött när de ser ut som dessa!!Hehe..

Må gott allihop!!

Toodeloo =)

3 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Fräcka gummistövlar. Det är väl lite trendigt att ha gummistövlar tittsomtätt. Jag har mina bara när det regnar och när jag går i skogen. Mest för ev. ormar och annat otrevligt.
Blåbär är kanon. Man ska äta 1/2 dl varje dag skrev vår lokala tidning.Kan säkert vara bra mot värk ocha allt möjligt.
Kram Eva

Hedvig sa...

Underbara gummistövlar! :)

chissra sa...

Ja det kanske stämmer att blåbär hjälper mot värk. blåbär är gott i alla fall.
kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...