lördag 28 juli 2012

Soliga veckan..

Lite strandväder har vi faktiskt haft denna veckan, men det började inte så bra. I måndags körde vi ner men fick sitta nästan helt påklädd, för det blåste och det var inga varma  vindar precis. Så där satt jag insvept i min sarong, med hatt och byxor på och satt och stickade..

Hehe såg ut som min mormor, men hellre så än att frysa ihjäl...JO nästan så var det för mina fingrar tappade värmen helt och det är ingen höjdare när de gör så..  Men fötterna höll sig varma iom jag hade de i sanden hela tiden..

Sen när det gäller sticket så har jag nog repat upp och börjat om 7 ggr nu med samma sjalmönster, som det känns i en evighet.
Den ska bli till min dotter och vill ha den någorlunda klar innan jag börjar med pippitröjan.. Men hittade detta mönster som påminner om det jag sklle göra som det faktiskt står detaljerat hur man gör så detta funkade fintfint.. 
 

Så nu när det flyter på kör jag på detta istället. 
 
Denna veckan har jag även gjort ett litet födelsedagskort,blev ganska nöjd
 
NU så är det inte lika fint väder idag så får springa ut o hämta tvätten innan regnet kommer ! Må gott allihopa!!


ToodeLoo =)


3 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Hopplöst när man får börja om och om, men nu ser det riktigt bra ut med sjalen. Himla massa maskor blir det. Jag håller mig till mina kärleksknutar.
Ser gott ut att sticka fötterna i sanden. Idag kan man inte klaga på kall vind . Här är riktigt varmt !!
Hoppas de har varmt och gott också.
Kram Eva

Moj sa...

Åh, har du varit på en sån där mysig SANDstrand nu igen....synd att det var så kallt! Hoppas på att du får lite bättre värme så du slipper sitta inlindad i sjal.. ;)

Vilket fint kort du har gjort!
Hehe....dom där stämpelmotiven känner jag igen.. *ler*

Kram på dej och hälsa alla.
Vår Skåne-sommarsemester ser tyvärr ut att dröja, men det kommer ju kanske en höst också... :(

Kram igen och var rädd om dej..
Jenny

Sunna sa...

det känns som om det varit en tråkig sommar i hela svergie, men det kan vara mysigt att sitta på stranden och sticka också, ha det gott

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...