torsdag 20 september 2012

Äntligen klart!! =)

Mitt hobbyrum är( nästan helt) klart nu!! En bokhyla och ett element sen är det komplett men jag kna ÄNTLIGEN sitta där och pyssla med kort lr sy lite lr vad jag vill!! Så HÄRLIGT!!
Har satt in radion där och så tänder jag lite doftljus och så kan jag ha det så rörigt jag vill utan att behöva ta undan hela tiden!
Innan satt jag vid köksbordet och då kan man ju inte ha hela bordet fullt med saker hela tiden och det gjorde att jag tappade gnistan över att pyssla när jag känner för det.. men nu kan jag göra det närhelst andan faller på, så det är nice!!

Fyndade ett höj och sänkbart bord i helgen med en stoooor skiva så vi kan sitta ett par stycken om man vill, och så perfekt att kunna höja det när jag ex målar.. Så jag är SUPERGLAD!!

Annars i stickväg håller jag på med lååånga projekt, vill säga plagg som tar tid att sticka men jag fick ihop denna mössa som jag kan ha til pippitröjan om jag har lust!
Känner att det kanske hade varit kul med pippistrumpor oxå..hehe.. Fast egentligen då kan jag ju göra en onesize istället för kommer att se ut så på ett ungefär !!

 

Hehe "Little to much"..Hehe
Må gott alla!

ToodeLoo =)


6 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Gu´ vad bra ditt pysselrum blev. Härligt med ett stort bord så man kan bre ut sig. Och så man kan bjuda in några fler att vara med.
Tuff mössa.
Kram Eva

Anelma handarbetar sa...

Vad härligt med ett stort bord i ett pysselrum.
Mössan är fin.

Kram Birgit

MOONLOVER´S sa...

Å sån där mössa vill jag ha =) Tackar, ja men de är sån himla tränd nu med gym och tillskott så jag tror folk inte fattar att det går att träna utan =) Men du säljer du mössor va=)

Katrina Lidén sa...

Åh ett eget pysselrum, vilken dröm!! Bara att glömma i 3:an vi bor i... Ang. mönstret så kan du maila till mig så kollar vi på det. :-)
info [] designkatrina [] se

nattugglan sa...

oj jisses så stort o bra bord..ett sånt skulle man ha då man syr..o skall klippa ut nå mönster.Pippimössan va fin.

Emilia sa...

Härligt med ett fixat hobbyrum med höj- och sänkbart bord! och fin mössa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...