torsdag 13 september 2012

Har fått pippi!!!

Har "knegat" på som attans när det gäller att göra klart min pippi tunika..Tog ett mönster till raggsocksgarn, förlängde delarna bara och så blev det en tunika..


Ärmarna blev lite långa fast jag kan vika upp de inifrån lr så gör jag ett hål för tummarna så blir det 2 praktiska lösningar för min del.. Är ju så lätt frusen om händerna så jag är ändå nöjd!

Jag har skiftat melan denna och doterans sjal nu ett tag men kände jag måste få ihop tunikan medan den sitter fast på hornhinnan... Så igår blev den klar efter fästning av trådar(urtrist) och tvättning och blockning! Så jag är nöjd!


 Och denna är faktiskt BARA MIN!!

Må gott alla !

ToodeLooo =)

9 kommentarer:

Oljekritan sa...

Så fin den är och bara din..
Du är bra på att sticka det kan jag se..Kram till dig min vän//Karin a

Evas Pyssel sa...

Grattis till din fina tunikatröja. Den är sååå fin. Och jag beundrar ditt tålamod. Jag hade ett nedrans jobb att sticka en pippitröja till 8 år. Höll på att aldrig bli färdig.
Kram Eva

Mådde sa...

176Jag la in receptet på limpan i gårdagens blog...tack för titten // Mådde

Lina sa...

Hej! Mönstret är från Drops, så du kan bara gå in på Garnstudio.com och söka på "bolero med hålmönster" eller gå in på mönster 21 i katalog nr 119. Vilken fin pippitröja, verkligen! Skulle oxå vilja göra en, gjorde en till dottern, men det känns som om det är något mer jobb med en i vuxen storlek!
Mvh Lina

Anelma handarbetar sa...

Jättefin Pippi tunika!

Kram

Mia sa...

Alldeles egen, så skönt, och fint. Smart med ärmar nersöver handlederna :)

Tina sa...

Superfin!!!

Emmas dagar sa...

Tack!
Så fin din pippitröja är!

Beas sa...

Verkligen fin...vad duktig du är.


Var tvungen att kika in på din nåltovning också. Visst är det kul? Jag ska hålla i en helgkurs nu på söndag. Skoj! Ulliga Gulliga är ju så duktig och en sådan inspirationskälla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...