måndag 3 september 2012

Hemliga paket...

Har varit med i ett byte på Facebook! Hemligbytet nr 4!.
Man få varsin hemlis som inte vet vems paket man får det ifrån men det gäller att lista ut det med hjälp av lite frågor man har besvarat . T ex .."Jag gillar bomull och ull.
Mitt drömprojekt är so och så..osv.. Så lägger man ut det att min hemlis gillar ljus choklad ..... Jag kom på ganska snart att min hemlis var även den jag skickade till.. och hon skulle skicka till mej.. Lite lustigt när man kom det.. hehe..


Så här såg mitt paket ut som hon skulle få! .. Hon har en naken hund och då passade ett mönster bra som var gjort just för naken hund, en lite söt tröja , och så gillade hon lakrits, och hade inte en ergonomisk virknål och gillade både ull o akryl och gillar böcker med verklighetsbekgrund och då passar Svinalängorna bra och så kommer det från trakten med.. I det området som beskrivs känner jag mycket väl till !!

 
Ett par dagar efter fick jag mitt!
 

 Jisses så fint paket jag fick ! 2 av mina favorit dolce gusto kapslar till kaffemaskin , och en punch  o klistermärkens blommor !! Wow så fiiint.. Och så har hon STICKAT en sån mysig och fin scarve till mej ! Sånt jobb!! Och så lite" lala "med så klart !! Mums..=)

 
Det var allt för nu !!  Hoppas ni njuter de sista dagarna av indiansommar!! Hoppas det håller på i helgen med , för då vill vi ha fint väder !

Må gott !!

ToodeLoo  =)

5 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Vilken kulig idé !!! Så fina saker du fick.
Kram Eva

Ciza Patricia sa...

Häftig idé! :) Och härligt paket du fick.

Du frågade om siluettstämplar hos Pysseldags. Du hittar dem här på http://shop.pysseldags.se/gummistamplar/motiv/manniskor/

Ha en jättebra dag. :)

Sunna sa...

vilka underbara paket

himmelriket sa...

Nä, vad rolig ide. Skulle jag gärna velat ha. Jag älskar överraskningar och prassliga paket! Kram ulla

Moj sa...

Åh, vem gillar inte att öppna överraskningspaket??? Sån vill jag åxå vara med på juuuuu!

Kram på dej och njut indiansommaren!
Moj

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...