söndag 25 november 2012

Så kan det bli...


Är med i en kombinerad stickoch scrappingträff, där vi träffas varje vecka men nu var det dax för avslutning där vi fick den här fina landgångsmackan på polarbröd och så bytade vi julklappar! 
Det är ju både roligt att få ge och att få! Fick sraprelaterade saker, jätteskj och behövligt med brads!.
Sen tog vi denna servett med oss hem för den här sortens vikning vill man ju kunna göra!Nu har jag äntligen gjort klart min pippiinspirerade halsdukstub. Så här i efterhand skulle jag kanske gjort den endast med rätstickning men samtidigt blir det liv i den när man får se båda sidorna.

Häromdagen var vi uppe i Småland och då passade vi på att gå på Älmhults nya Ikea, men det var nästan likadant uppbyggt som i Malmö så det var lätt att hitta till avdelningarna. 

Skulle mest ha fatt på glasburkar då vi för andra gången på en månad haft problem med räliga mjölbaggar. Så nu tar jag inga chanser för det är så tröttsamt och blir en dyr historia när de dyker upp.
Hade preparerat skåpet både med radar och ättiksindränkta bomullstussar och nu står allt som har med papper, plast förpackningar att göra med i förvaringsburkar..

Men som vanligt är det ju lite annat smått ogott som slinker ner, dessa fick jag stålsätta mej så det inte åkte ner i vagnen.. Men lite belysning är ju inget fel så äntligen fick jag min lampa i vardagsrummet..Sköönt!!


Så här ska inte bakas lussebullar förrän jag vet att allt är lugnt i det skåpet.hehe.
Födelen med att sätta allt mjöl o gryn i glasburkar är ju att man kan upptäcka kryp tidigare för tyvätrr är det ju oftast så att man får de med sej hem från affären , så nu ska det väl vara hanterbart iaf.

Ni får må gott i höstmörkret, ska det fortsätta vara så här mörkt får jag nog sätta upp stakarna tidigare för tycker det är ovanligt mörkt just nu som tar ner en i depparträsket.... =(

ToodeLoo =)

3 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Vad trevligt med stick/scrapträff. Bra att kombinera.Så mumsiga mackor ni åt. Hos oss blir det mest kakor av alla de slag. IKEA ser nog ungefär likadant ut överallt tror jag. Vi är så glada för IKEA i Kalmar. Nu har de julbord för 99kr. det måste man ju smaka på.
Kram Eva

Hedvig sa...

Låter som en trevlig träff! Och halsdukstuben blev jättefint. Själv gillar jag när det "krullar" sig sådär och man ser baksidan. :)

Mamma C sa...

Tuben var jättefin som du stickat. Du får väl ta dit anticimex om inte baggarna försvinner. Ha en trevlig helg.
Kram Mamma C

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...