lördag 1 december 2012

Förberedelser..

Jaha då har vi gått in i julmånaden...Mystid samtidigt som det kan lätt bli kaotiskt när snön dalar ner i rask takt och varje år blir vi lika chockade o minst inte när man är ute i trafiken..
Just nu verkar det vara mycket snö i nästan hela landet utom Skåne.. Här har vi fått den första snön i form av femkronors flingor fast lika fort som den kom lika fort försvann den.. Men vi blir nog inte heller utan snö länge till..
Men kommer den över jul o nyår är det ju ett välkommet inslag för vem vill inte vakn upp julaftons morron och se en snö som lagt sig som glittrar av solens strålar och fåglarna som ger sina avtryck i snön i letandet av fröer.. jo det gör jag iaf..
 Nog pratat om det.
Nu har jag gjort min första möbiussjal...Lite speciell att göra och lite svår .men får göra om det snart så jag inte glömmer bort hur man gör..Den bliev för stor men som en lindad tub blev den fin..100% ull men den sticks faktiskt inte så som jag trodde..Sen ska jag ge bort en cd så gjorde en scrappad kartong faktiskt med magnet så det var skoj och lite finare än bara en vanlig inslagen.


.Ska göra någon pimpad tag oxå till vissa julklppar och givetvis med rim..Det är min tradition!Precis som om att barnen klär alltid granen lille julafton och sen är det "Nightmare before christmas" Tim burtons animerade film. Vad har ni för traditioner?

Ta det nu lugnt ute i snön!

Toodeloo  =)

6 kommentarer:

Emilia sa...

Fin sjal! Härligt med jultraditioner, själv har jag nog alldeles för många ;)

Pysselfarmor sa...

Möbius är skön om halsen!

nettan sa...

snygg sjal.. vill oxå ha ...

Evas Pyssel sa...

Vilken trevlig idé med pimpad julklappskartong. Tänk om man hann det till fler. Sjalen ser gosig ut. Det är inte alltid ylle sticks i alla fall inte alpackaull.
Kram Eva

Sunna sa...

enda gången på hela året som vi spelar bingolotto är uppesittarkvällen, med nygjord julskinka och must och ren julefrid

Ninnis familjeliv sa...

En jätte fin sjal du har gjort! Kommer snart tillbaka o kikar! ha en trevlig kväll! Kram Nina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...