onsdag 19 december 2012

Dan före dan före dan före dan före......

Sitter här och lyssnar på musik..Idag får jag stanna hemma , har ett element som läcker mängder med vatten så får grant sitta och vänta på rörmokaren som förhoppningsvis kommer idag!!..
Det är konstigt, visste exakt vad som skulle hända idag och nu när det blivit ett annat läge blir jag helt stel..Vad ska jag göra idag? Finns massor men allt står still.. Har gjort köttbullar, revben(förkokta)och till och med bakat lite...


 Men men kan väl bara vara med... Passar bra så jag kan göra ett inlägg..
Imorrn är det fullt upp igen, de sista julklapparna ska inhandlas och vissa ska lämnas.. Jaja nog om det..
Har gjort en pepparkaksgumma som min syster ska få(Orkade bara göra en) än så länge iaf..hehe..
Har gjort ett till porträtt som jag blev jättenöjd med.. När mamman till barnen jag ritat av skulle ha de, så skule hennes son oxå titta på den och det var vad de hann med, bara tog upp den o tyckte Wow, så råkade han komma till kaffekoppen och vips så blev teckningen full med kaffe och fläckar som smetades ut.. Ojoj det gick fort... men men får väl göra en ny förhoppningsvis lika fin .. men det får bli senare.. När det hände så var det så overkligt att det hände..så många timmar man lagt ner och på en halv sekund så blev den förstörd.. Jaja det är bara till att le och göra om..


Vi var på XXL Lutz en sväng, hur fasen har de fått till denna stora stol kan man undra..hehe. Vi var och tittade på lite soffor, denna var fin men det blir nog inte på ett tag men kul att kika och se vad som finns!


Hörs vi inte innan får ni ha en riktigt trevlig och God Jul!!
ToodeLoo  =)


4 kommentarer:

Emilia sa...

Vilken söt gumma och fint porträtt, tråkigt att det blev förstört!

Mia sa...

Så effektiv du har varit. Hoppas rörmokaren kom så det blev fixat.
Jag gråter med dig, visst kan man laga en ny men det blir aldrig helt det samma och man får gråta av spillda timmar, så himla trist. Men, lite att får gjort något med, en olycka händer så fort.
Ha det fint :)

Anelma handarbetar sa...

Hoppas att rörmokaren fick allt lagat.

Oj så fin grytlapp.

Kram Birgit

Sunna sa...

den soffan har jag och trivs underbart med den, ha en underbar jul du också

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...