fredag 5 april 2013

Ett gammaldags mönster?

Summan av veckan är att mitt ryggskott gick över och det var ju väldigttacksamt men då var det nåt annat som smög sej på... ont i höften när jag låg på den och konstiga känningar i benet men är ju så van nu vid detta laget att inget funkar som det ska men i onsdags gick det inte längre.

Fick en tid til dr och han konstaterade med en gång att det var höftledsinflammation så en kortisonspruta blev det resultatet..
Shit ,fick höra att det kan vara långdraget så det var ju lite jobbigt att höra  för det har varit väldigt svårt och smärtsamt att gå men har rört mej ändå kanske lite för mycket än vad man ska när man tagit kortison , men peppar, peppar..så idag är det bättre..

 HÄRLIGT tycker jag, så jag har kunnat fredagsstäda lite grann, så, det känns skönt att ha det gjort så NU ska jag vila och ta det lugnt resten av dagen..
 

Har fått ett mönster av en gammal dam som ser ut så här, valde att göra tossor av det för tycker det blir lite mycket med hela strumpor... Fick ändra måtten också för iom jag stickar så löst, så de rosa blev som en storlek 40-42, medan den gråa passar mina fötter galant som är 37-38..

Är det någon som vet vad mönstret kallas?Vill ni ta del av detta får ni hojta till men uppger isf bara uppläggningen och mönstret, resten får man ta av ett strumpmönster med typ raggsocksgarn, st nr 4-5..

Nu har solen faktiskt skinit en hel del så det har varit skönt, hoppas på mer vackert väder i helgen för er alla!!
Må gott!
ToodeLoo  =)

6 kommentarer:

Kristina ScrapSalig sa...

Söta tossor du stickat! Beundrar dem som kan den konsten, själv får jag vackert hålla mig till pappersarbete :)

Tack för dina fina ord på mitt inlägg hos PhunnyFace, jag uppskattar det varmt och mycket! Alltid kul med några ord och dessutom fick jag ju chansen att kika in i din trevliga blogg!

Ha en riktigt bra helg och hoppas att det soliga vädret fortsätter!

Anelma handarbetar sa...

Oj oj aj aj blev min reaktion. SKÖNT att du har blivit bättre.

Läckra sockor.

Kram Birgit

Mia sa...

huff då, har man ont ett ställe överbelastar man gärna ett annat, får hoppas höften ger med sig om inte allt för länge. Gamla mönster är kul tycker jag och fint du tar vara på dom. Fina tossor blev det :)

Pernilla ~Pillan~ sa...

Vilka söta små strumpor!! Va skönt att ryggskottet va över men trist m höften... Som ngn skrev ovan så brukar det bli att man belastar kroppen annorlunda när man har ont ngnstans. Roligt att du ville va m på min blogcandy! Krya på dig. Kram Pillan

Emilia sa...

Supersöta tossor! Hoppas du får kännadig mycket bättre snart!

Jison sa...

Nämen lilla du...BÅDE ryggskott och höftledsinflammation??
AJajajajajaj...gött att ryggen är bättre, men var nu rädd om dej med höften och allt!

Skrattade gott här åt dina söta tofflor...kanske *D* vill ha ett par i cerise färg då? *ler*
Dundersöta var dom i alla fall!

Saknar dej vännen...ringer snart. Annars får du ringa och jaga mej.. *flinar* Du vet ju vilken slarva jag är!

Måste snart försöka ses...vet två Gubbar som nog har en del att utbyta i diverse ord också..maskiner, maskiner, byggnader och bla bla bla...Hahahha! Sicka ena va?

Kram nu och var rädd om dej!
Jison

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...