måndag 29 april 2013

Smash book

Det finns en utmaning på Facebook som heter 52 veckors smashchallenge som innebär att man  i stort sett har en anteckningsbok,(kallas för smash) som man då ska följa de olika 52 teman de har lagt ut, t ex det första är "Sånt som gör mej glad" så klistrar man in kanske bilder, text, figurer ja vad man kan tänka sej

 Och så kan man ta det som finns till smashbook. Man "smashar" in grejer helt enkelt, heh.
Som detta paket innehåller lite sådana grejor jag beställt till det här.


Start är den 5 maj,sen har man en vecka på sej till nästa utmaning/tema..så får vi se hur länge man orkar hinna med. Jag är iaf med från början sen får vi se..


Men iaf så bestämde jag mej för att jag vill göra det mer scrapbooking inspirerat, så det blev ett album på 21 cm x 21 cm.

Papper från Preima "Romance novel" Bladen inuti har jag bara gjort av vanlig svart cardstock, (syns inte här) men tyckte det var enklast att hålla albumet enhetligt, även om det absolut kommer att bli annorlunda, så är iaf basfärgen gemensam.


Sen har jag gjort detta kort till en kille som blev konfirmerad denn helgen som vart..Det var kanske lite svart men tyckte det blev helt ok ändå! Ni får må gott och nu hoppas jag på att våren har kommit för att stanna!!

ToodeLoo  =)
2 kommentarer:

Jison Nilsson sa...

Ditt smashalbum ser jättefint ut!
Jag ska också försöka hänga på där....så får vi se hur länge man hänger med! ;)

Kram fina du!
Jison

Evas Pyssel sa...

Vilken festlig idé !! Det gäller bara att hålla ut. Snyggt album.
Kram Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...