onsdag 1 mars 2017

London tour..

För en gångs skull pkte vi utomlands. Är ju inte riktigt van vid det och inte så förtjust när man har massor med krämpor men iaf luftombyte och med vänner som vet hur jag har det så ok. Det blev en nyårsresa till ja just det London.. Såklart jättedimmigt så planet kunde knappt landa och vi fick fotograferar mellan dimmorna när vi åkte buss till hotellet.

 Jag behövde inte sakna hem till gården iaf, fast gick kl 7 på morgonen och var teckenspråkstolkat , så gissa vem som satte kl då ? hehe.. 3 stjärnigt hotell enligt engelsmännen men nja lite sunkigt och nackdelaen var att vårt rumm log ovanför en neonfärgad fich and chips restuarang så mmm friterad fisk luktade hela rummet, hehe Men dock faktiskt centralt ;)
 Dessa finns överallt och funkar , t om svarta boxar med gratis wifi då svårt med internetet hade vi.  Men kändes inte så bekvämt att ställa sig där..
 Looky loocky , lite scrapbooking minsann.. mest stämplar som det står.


 London eye , men jag orkade inte följa med o stå i de långa köerna så gick och strosade själv en bit.
 Sid vicious och  six pistols fanns överallt som målningar och fotografier på vårt hotels restarang, lite kul då jag själv lyssnat mycket på dem och läst och sett dokumentärer ;)


Teater, wow så fint , visste inte det finns Harry Potter studio lr vad man kan kalla det som man är superkul för ungar men tror vi vuxna oxå hade tyckt det vart skoj  ;)

 Glöm inte köpa adapter, men de var lite billigare på hotellet lr i shop än här hemma , ett litet tips.
 På fancy Harrods så står detta vackra monumentet med Ladi Di och Dody som tydligen var förlovade , det kom inte jag ihåg..


 Statyett av de bortgångna paret men inte glömda  <3 p="">
 Ja vi fick en nyårssupé men biljetterna var slut till fyrverkerierna så det blev inte så mycket nyårskänsla men kul var det ändå att se annat , shit vad folk och trafik med de små taxibilarna och de röda bussarna. Det är mycket att se om man vill det , så sevärt absolut ;)

Må så gott nu ..
ToodeLoo :)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...