lördag 1 januari 2011

Första dagen på året!!

Så då var det ett nytt år (igen).
Tycker tiden bara rusar iväg,hela tiden.Man hinner inte upp förrän det är dags att gå och lägga sej igen.Åker bort ett par timmar och svisch ,är man på väg hem igen..
Fattar inte fast jag försöker verkligen ta vara på allt man gör så man ska hinna med så mycket som möjligt.Vad tycker ni?

Iaf så har det varit paketöppning som gällt för den gångna veckan.Har ju knappt varit utanför dörren för all snö här så nu var det dax att träffa väninnorna för ömsesidig paketbyte.Först ut var Carola(här är hennes paket )Hon fick ett hemmagjort stickfodral,en borste att ta bort djurhår med och en kattbrosch!! Det tyckte hon om o det var ju kul.

Så här såg paketen ut från henne.Jag fick stickmönster,handspunnet o färgat garn som hon gjort själv!! Och en bok hur man målar akvareller!! WOW.!! JAg blev så glad att jag fällde ett par tårar!! Så kul! För jag har verkligen önskat mej nåt sånt så det var mer än uppskattat!!(Hittade inte bilden på boken så ni får hålla tillgodo med detta)

Sen från en annan väninna fick jag denna underbar CHOKLAD bok!! Passande till en chokladälskare !!HAHA Så klart jag var tvungen att handla ingredienser till en smarrig tårta som ska inviga både boken o den nya köksmaskinen!!(passande kort till en fibroperson ,haha Och JA ,jag är glad att jag inte är en abborre,Tack o lov!!) Så HALLÅ!! Alla ni som är i närheten i början på veckan!Välkommen att smaka på min (förhoppningsvis) fabulösa sagolika goda "chocholatekake med frosting"!! MUMS!!!

Sen var jag på posten o hämtade mitt expressbrev från syrran som kom lille julafton(en vecka senare)HAHA Snacka om express..Hrmpf..jaja men det har varit myyyyyyycket snö här..
Men bättre sent än aldrig o plus mina älskade ljus jag beställt kom oxå..mmm doftar ljuuuuuuuuuuvligt...
Jag fick GAAAAAAAAARN!! YEAH!! Så kul att få lite garn i julklapp,så nu har jag fått 4 nystan sammanlagt o jag är så glaaaaaaaaad!!
Detta var riktigt fina garner,för syrran hade frågat i affären vad man skulle ge en elitstickerska!! HAHA Jaja jag tackar jag ,(men anser att jag inte är det på långa vägar(ännu)haha..
Men fint garn uppskattas ALLTID!!!
och så fick jag (lala) av systerdottern..mums igen...
Med detta så önskar jag er en fortsatt trevlig fortsättning o önskar er alla ett härligt Gott Nytt År med allt ni önskar o företar er!!
NU e det dax för en av de första traditionerna på det nya året!!
Se IVANHOE..Hoho...jo jag ser fortfarande den men tror inte jag är ensam om det lr??

ToodeLooo =)

8 kommentarer:

Ulla-Bella sa...

Så mye fint du har fått. Alltid godt og få litt ekstra garn også:) Godt nyttår til deg også.

Tant Animalia sa...

Vilka mysiga paket!!
Och mumsigt med choklad....Hehe!

Kram på er och Gott nytt År!
Jenny

mary-ann sa...

vilka mysiga paket...och choklad är aldrig fel att få...hihi
önskar deg en trevlig fortsättning med härvor av garn :p

Hedvig sa...

Oj så mycket fint du fått!
Gott nytt och god fortsättning!

Kram <3

Paradiset Kaos sa...

Skulle gärna ha sett Ivanho, men jag fick jobba istället :-( Inte fel det heller om jag ska vara ärlig, men idag hade jag helst varit ledig av olika orsaker.
God fortsättning på det nya året!

Ninnis familjeliv sa...

kikar in här och önskar dej god fortsättning på det nya året! Härliga govor du fått! Kram Nina

4U2! sa...

Älskar paket. Ha en god fortsättning.

Daniel sa...

Oj så tomten varit snäll i år!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...